خیلی صحبت نمیکنم،خودمو مشغول کار میکنم ،حدالامکان پیشش نمیشینم
فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه اخلاقی دارم با یکی حال نکنم بهش محل نمیذارم برامم مهم نیست ناراحت بشه مثلا تو زندگیم چند نفر هستن که واقعا خوشم نمیاد ازشون نه حالا فک کنید همینجوری تو نگاه اول بدم اومدها نه ذات طرف و شناختم از چشم افتاده بدم اومده کلا سعی میکنم تو جاهایی که اون شخص هست نباشم یا اگه یاشم یه کلمه ام حرف نمیزنم باهاش یا جایی که اون نشسته نمیشینم
خیلی صحبت نمیکنم،خودمو مشغول کار میکنم ،حدالامکان پیشش نمیشینم
منم اینجوریم حتی نمیتونم بشینم پیش اون شخص ببخشیید حتی وقتی حرف میزنه حالم بد میشه فقط چون مشیناسم ذات واقعیشونو نمیدونم چیکار کنم بروز ندم دست خودم نیست
تو مرحله اول حفظ ظاهر میکنم ولی وقتی طرف وقیح تر از این حرفا باشه بی محلی حتی بهش نگا هم نمیکنم. یبار سر همین نگاه نکردن اشک شوهرم در آوردم😐
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
تو مرحله اول حفظ ظاهر میکنم ولی وقتی طرف وقیح تر از این حرفا باشه بی محلی حتی بهش نگا هم نمیکنم. یب ...
منم یه بنده خدایی یه کار زشتی کرده بود اولش گفتم گناه داره بذار تحویلش بگیرم بعد دیدم به جای اینکه خجالت بکشه داره اون واسم قیافه میگیره من از اون لحظه به بعد نه پیشش نشستم نه نگاهش کردم احمق بیشعورو