2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم😭😭کمکم کنید😭

337 بازدید | 15 پست

من یه دوقلو دارم که تازه دنیا اومدن و یه دختر ۴ساله.

بعد تولد دوقلوها دخترم رفته رفته پرخاشگر بد اخلاق

جیغ جبغو و حرف گوش نکن شده.انقدر اذیت میکنه و حرف گوش نمیده که مجبور میشم بزنمش.انگار تا نزنم اروم نمیشه.از هر راهی رفتم انگار نه انگار

منم دست تنهام همسرم مجبوره بیشتر کار کنه و کمتر خونس وقتایی که از سر کار میاد دخترم بدتر میشه و کاراش و شدیدتر انجام میده.

موهاش و میکنه پوست لباش و میکنه.واقعا درمانده شده حالم بده.

من به سختی بچه هامو بدست اوروم ولی نمیخوام مامان بدی باشم.دارم میمیرم به خدا😭😭😭😭

لطفا گزارش بزنید برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره توجه میکنیم ولی به نسبت سابق کمتر چون دوتا کوچولو هم دارم  ولی بازم بدقلقی داره سواستفاده ...

بچس خو حسودی میکنه قطعا تو فامیل هم همه به دوقلوها چون کوچیکن توجه میکنن بیشتر توجه کنید بهش

بچس خو حسودی میکنه قطعا تو فامیل هم همه به دوقلوها چون کوچیکن توجه میکنن بیشتر توجه کنید بهش

آبرو برام نمونده تو مراسما با اینکه همه مثل سابق بهش اهمیت میدن و دوسش دارن ولی انقدر داد میزنه و ادا در میاره کارشم فقط گریه با صدای وحشتناک بلنده عاصی شدم هر چقدر میگم اروم باش کارت بده هر چی بهش قول میدم انگار نه انگار

لطفا گزارش بزنید برام
اون فقط توجه و محبت میخواد و اونو تو شیطونی کردن و کتک خوردن از شما دیده فکر میکنه باید شیطونی کنه و ...

وقتی تنبیه میکنم که ای کاش اینجور نبود خودش چند ساعتی اروم میشه و یکم حرف گوش میده ولی سعی میکنم تنبیه گردم زودی مهربون نشم.

لطفا گزارش بزنید برام
آبرو برام نمونده تو مراسما با اینکه همه مثل سابق بهش اهمیت میدن و دوسش دارن ولی انقدر داد میزنه و اد ...

ناراحت نشید ولی تقصیر شماس تو اون بچه شما باید مدیریت کنید نه بچتون 

وقتی تنبیه میکنم که ای کاش اینجور نبود خودش چند ساعتی اروم میشه و یکم حرف گوش میده ولی سعی میکنم تنب ...

تنبیه نکن چون شرطی میشه الان هم اقتضای سنش که لجباز باشه و حرف گوش نده بهش بیشتر توجه کن باهاش بازی کن بهش مسولیت های سبک تر بده و حتما از مشاور کمک بگیر تا بچه آسیب نبینه