2777
2789
عنوان

شده از ی جا ب بعد ادم جدیدی بشید

160 بازدید | 21 پست

دوس دارم حسااابی تغییر کنم حسابی لاغر بشم دیگه اون زنه آویزون ب شوهر نباشم چون خیلی بهش گیر میدم.ب ساعتای انلاین بودنش ب دخترایی ک محل کارش هستن ب نگاه کردناش... ب خونه زندگیم اصلا نمیرسم ازبس فکرم پیش شوهرمه ب بچمم همینطور شخمی بزرگ شده تاالانم امشب شب تولدمه میخوام دیگه ادم جدیدی بشم‌.کدومتون اراده کردیدو شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا دو سال پیش ی بچه خرخون ساکت ک همه بهش زور میگفتن بودم الان از حقم دفاع میکنم ولی نمیدونم چ مرگمه حتی وقتی امتحان صفر میگیرم هم عین خیالم نی اهنگ میزارم قر میدم

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه

خیلی خوبه آدم دنبال تغییرای مثبت تو زندگیش باشه ولی تغییری ماندگاره که به مرور و آروم آروم باشه نه یه شبه

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

عاااالیه دوست عزیز

انگیزت این باشه که زندگیت خیلیییی بهتر ازقبل میشه ومطمئن باش اگه باورداشته باشی و خودت وتغییر بدی خواهدشد 

پس از همین الان شروع کن و بنظرم باشکرگذاری خیلی بهتره از همچی سپاس گذاری کن و بنویس مثلا هرروز ده تا از چیزایی که داری بنویس و از خدا سپاس گذاری کن خیلی جواب👌

عاااالیه دوست عزیز انگیزت این باشه که زندگیت خیلیییی بهتر ازقبل میشه ومطمئن باش اگه باورداشته باشی ...

دوس دارم نمازمم بخونم چون کلا ترکش کردم.حس میکنم چیز خوبیه برای ارامش دوس دارم ی مددت کلا شوهرمو راحت بزارم