خودم تهرانم اما تازگی تو اینستا دیدم خانم مریم حمزه ای تو کرج شعبه زدن من خیلی قبولش دارم من تو مرکز خانم حمزه ای ابروهای خودمو مامانمو میکرو کردم ، ک هرکی میبینه واقعا خوشش میاد.ما ک خیلی راضی هستیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند وقته میکرو کردید من خیلی برام ماندگاریش مهم و اینکه پخش نشه مثل تتو منظورم دوس دارم تار های ابرو ...
ماندگاری ابرو به جز مواد درجه ۱ که باید استفاده بشه به جنس پوستتون هم بستگی داره معمولا پوستای چرب زودتر پاک میشن من خودم پوستم مختلط نه خیلی چرب نه خشک الان ۱ سال و نیم گذشته خوبه ولی کم کم باید ترمیم کنم
بعد دیگه مثل قبل پخش نمیشه که , البته مال من نشد نمیدونم بقیه هم اینجوریه یا نه؟ چون تو سالن مریم حمزه ای از بروزترین روش ها و مرغوب ترین رنگ ها استفاده میکنن
چه خوب عزیزم شما میدونین شعبه کرجشون کجاست؟ کار پرسنل کرجشونم خوبه؟
چون همشون پیش خود خانم حمزه ای دوره دیدن تقریبا مشابه , من شک داشتم با کدوم پیگمنتر انجام بدم رفتم سالن کاراشونو از نزدیک دیدم و اونجا تصمیم گرفتم انجام بدم و خیلی راضی ام شعبه کرج رو دقیق نمیدونم کجاست اما میتونین هم دایرکت اینستا پیام بدید سوال کنید این پیج اینستاشون هم تو سایتشون تمام اطلاعات مربوط به شعبه ها و کارای پیگمنتراشون موجود https://maryamhamzei.com/
من پیش نسترن چاوشی انجام دادم واین که نمیده هنرجوهاش کار انجام بدن خودش انجام میده کارش خیلی با ظرافته من چن روز پیش وقت میکاپ با خانم * گرفتم داده هنرجو انجام میده این کار خیلی بده …
ما هم هم خودم هم خواهرام رفتیم اسمر رستا کارش خیلی خوبه من سه سال پیش انجام دادم هنوزم کامل یه دست مونده خواهرام امسال برم پیشش پیجش اینه فکر کنم اما تو گوگل هم بزنی ادرسشو نیاره