2777
2789
عنوان

فیبروزکار ابرو خیلی خوب در کرج

1047 بازدید | 14 پست

خانوما لطفا اگه فیبروز کار ابروی خوب توی کرج می شناسید بهم معرفی کنید. علاوه بر زیبایی میخوام ماندگاریش هم خوب باشه و پخش رنگ نداشته باشه

خودم تهرانم اما تازگی تو اینستا دیدم خانم مریم حمزه ای تو کرج شعبه زدن من خیلی قبولش دارم
من تو مرکز خانم حمزه ای ابروهای خودمو مامانمو میکرو کردم ، ک هرکی میبینه واقعا خوشش میاد.ما ک خیلی راضی هستیم

خودم تهرانم اما تازگی تو اینستا دیدم خانم مریم حمزه ای تو کرج شعبه زدن من خیلی قبولش دارم من تو مرکز ...

چند وقته میکرو کردید من خیلی برام ماندگاریش مهم و اینکه پخش نشه مثل تتو منظورم
دوس دارم تار های ابرو مشخص بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته میکرو کردید من خیلی برام ماندگاریش مهم و اینکه پخش نشه مثل تتو منظورم دوس دارم تار های ابرو ...

ماندگاری ابرو به جز مواد درجه ۱ که باید استفاده بشه به جنس پوستتون هم بستگی داره معمولا پوستای چرب زودتر پاک میشن من خودم پوستم مختلط نه خیلی چرب نه خشک الان ۱ سال و نیم گذشته خوبه ولی کم کم باید ترمیم کنم

چه خوب عزیزم  شما میدونین شعبه کرجشون کجاست؟ کار پرسنل کرجشونم خوبه؟

چون همشون پیش خود خانم حمزه ای دوره دیدن تقریبا مشابه , من شک داشتم با کدوم پیگمنتر انجام بدم رفتم سالن کاراشونو از نزدیک دیدم و اونجا تصمیم گرفتم انجام بدم و خیلی راضی ام
شعبه کرج رو دقیق نمیدونم کجاست اما میتونین هم دایرکت اینستا پیام بدید سوال کنید
این پیج اینستاشون  هم تو سایتشون تمام اطلاعات مربوط به شعبه ها و کارای پیگمنتراشون موجود
https://maryamhamzei.com/

من پیش نسترن چاوشی انجام دادم واین که نمیده هنرجوهاش کار انجام بدن خودش انجام میده کارش خیلی با ظرافته من چن روز پیش وقت میکاپ با خانم * گرفتم داده هنرجو انجام میده این کار خیلی بده …

تو کرج حرف اول رو اسمررستا میزنه ما خوابگاهی هستیم هممون رفتیم اونجا من هم ابرو هم شید لب زدم هم کارش عالیه هم قیمتش منصفانست

این پیجشه asmarrasta فارسی هم بزنی تو گوگل میاره سایتشو

ما هم هم خودم هم خواهرام رفتیم اسمر رستا کارش خیلی خوبه من سه سال پیش انجام دادم هنوزم کامل یه دست مونده خواهرام امسال برم پیشش پیجش اینه فکر کنم اما تو گوگل هم بزنی ادرسشو نیاره

asmarrasta