پسر یکی از فامیلامون امروز سکته کرده،فقط ۱۷ سالش بود،اصلا باورم نمیشه،آخه تو این سن کم😢تنها کاری که از دستم برمیومد این بود که اینجا واسش تاپیک بزنم...لطفا هر کس که میخونه لایک کنه که ببینم تعداد رو...ممنون از همگی
میشه واسم دعا کنید؟امید دارم خدا به دعای شما در رحمتش رو به روم باز کنه😢💔
چرااینجوری شده تومحله ما دوتا پسربچه ۱۷و۱۵ساله تشنجکردنمردن
..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم،صبح بعد از اینکه از خواب بیدار شده تو حیاط خونشون یهو حالش بد شده،دکترا گفتن سکته کرده،خدا ب ...
احه اینایی ک منمیگم شب مردن صب فهمیدنخونوادهش
..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم