خودم رو بگم یه خبر خیلی خوب در مورد کارم که منتظرشم
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
به عشقم برسم .. واقعا از ته دلم میخوام ۰🥺دعام گنید بهش برسم و خوشبخت شیم ♥️🙈
ان شالله برسی بهش😍
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
دخیخا بلای اینکه یه چیزی بخلم بخولم میخام بلم ولی دلم میخاد بلم شهل بغلیمون که سل سبزه ماشین هم نیست :(
چی گفتم خدایی
تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیلهی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحلهی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمیبست و بالا سر هیچ برکه ای پرنمیزد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
ان شاءالله۰🥺 نزدیک اذانه برام دعا کنید بهش برسم🙏🏻⚘
حتما🙏💖