2777
2789
عنوان

من موندم این دختر های پولداری که به پسر پایین تر از خودشون شوهر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 114 پست
حقوق ضمن عقدلیستش داخل گوگل هست اگه اطلاع ندارید

شما هر کار کنی دیه رو نمیتونی دوبرابر کنی

هر کار کنی تهشم باید ییه کاغذ بخوره برا حقوق

شما برای حق و قوانین خودتون شرط کردید یا از اول بود؟

به ما که چیزی نرسید ولی همونی ک ازل موند دیگه چیزی نمیخوایم بقیش مال شما

هر کی هم فک کن کسی ک مهریه بگیره بیزینسیه

خودش بی عرضه ک نمیتونه زندگی رو نگه داره

حقیقتش کمی باهات موافقم

ولی در هر شرایطی باید با ادم درست ازدواج کرد که اینجوری نشه.باید وضع مالی وقتی ازدواج میکنید یکسان باشه و انقدر اختلاف نباشه واگرم اختلافی هست حداقل اون ادم درست باششه تا زندگی بهم نریزه

من خودم شاغلم شوهرمم وضع مالیش خیلی خوبه

همه هزینه ها با اونه منم با حقوق خودم پس انداز میکنم

پس اندازخونه با منه بقیش با شوهرم

همسر یه تتوارتیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنصیف اموال ربطی به شاغل بودن و نبودن زن نداره تو کشورهای اروپایی تنصیف اموال از این منطق اومد که رن ...

اینجور که بوش میاد پسرای ایرانی کم کم میگن دخترا برای پسرا مهریه در نظر بگیرن همونطور که الان اول کار میخواند درآمد دختر را تصاحب کنن

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

تنصیف اموال ربطی به شاغل بودن و نبودن زن نداره تو کشورهای اروپایی تنصیف اموال از این منطق اومد که رن ...

مردا و حتی خود خانوم ها در زمان مجردی تمام این کار ها رو همراه تحصیل و کار میکنن این جواب بخش آخر

بعدشم این قانون از این منطق آمده که دختر پسر جوان که اختلاف مالی زیادی ندارن به راحتی با اعتماد مشترکا هدفشون پیشرفت خانواده باشه و خود خواهی نکنن در آخرم مشکلی پیش آمد طبق همون منطق که هر دو برای زندگی به طور تقریبا مساوی زحمت کشیدن اموال نصف میشه

ولی وقتی خانوم خانه دار باشه تعادل به هم میخوره و طبق توضیحات بالا اموال مرد که تنهایی زجر کشیده براش نصف میشه و هیچی به کرد نمیرسه هیچ کم میشه ازش

در حالی که خانوم تمام اون سال هایی که مرد زجر میکشیده یه زندگی راحت داخل خونه بدون استرس و سختی داشته

کسی خانوم رو مجبور به خانه داری نکرده گس این انتخاب تاوانش فقر هست

من مردم اگه بشینم یک جا انتخاب خودمه تاوانش هم بی پولی هست

حالا شما خانوم های ایرانی در دوره متاهلی که مرد خرج شما رو میده ولی دیوا موقع طلاق مرد وظیفه نداره خرج تنبلی یا خوش گذرونی بعد طلاق شما رو بده

این بحث در اینجا به خصوص با خانوم های ایرانی که از این ظلم به مردا لدت میبرن به جایی نمیرسه اگه درک و اعتقاد به برابر داشتید جواب بدید وگر نه بهتره بحث خانمه پیدا کنه

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

فکر نمی کنید شما آقایون زیاد پررو هستید؟ هرجا به نفعتونه اسلام را قبول دارید و هرجا به نفعتونه باز غ ...

من کاری به غرب یا دین ندارم بر اساس برابری حرف از برابر و عدالت میزنم که نه ظلم به خانوم بشه نه آقا

خانوم ها هم فکر میکنن با داشتن پول نیاز نیست ازدواج کنن کسی مشکلی نداره هرجور راحتید زندگی کنید

ولی حقیقت برعکس اینو نشون داده مثل مردا که از ابتدا خلقت پول داشتند ولی بازم کسی جای همسر رو نمیگیره

مردا و حتی خود خانوم ها در زمان مجردی تمام این کار ها رو همراه تحصیل و کار میکنن این جواب بخش آخر بع ...

شما اونقدر مغزت کوچیکه که نمیتونی زحمات یه مادر رو درک کنی

اونوقت اومدی اینجا مزخرف تحویل میدی

ریپ نزن با اونافکار مزخرف و احمقانه ات کخ کل زحمات خانم ها رو نادیده میگیری فکر کردی فقط مرد جماعت زحمت کشیده

شما هر کار کنی دیه رو نمیتونی دوبرابر کنیهر کار کنی تهشم باید ییه کاغذ بخوره برا حقوق شما برای حق و ...

کسی توهیین نمیکنه ولی مهریه دیگه دورش تمام شده و حق نیست اموال مرد رو بالا بکشید و هر کس به مهریه بر اساس ذاتش نگاه میکنه

شرط شاغل بودن؟بعد حقوق برابر میگید

شرط شاغل بودن براساس توافق اجبار نیست بعدشم برای حکم تنصیف میگم وگر نه انتخاب هر فرد همراه تاوانش برای خود فرد هست

شما اونقدر مغزت کوچیکه که نمیتونی زحمات یه مادر رو درک کنی اونوقت اومدی اینجا مزخرف تحویل میدی ریپ ...

درباره مغز صحبت کردی

بعد عرضه صحبت نداری

نمیخواد بی ادبی و بی شخصیتیت رو داد بزنی

شما اونقدر مغزت کوچیکه که نمیتونی زحمات یه مادر رو درک کنی اونوقت اومدی اینجا مزخرف تحویل میدی ریپ ...

ایشون اونقدر وقیح و افکار مزخرفی داره که چندتاتاپیک نطرات غیرمنطقی و مزخرفش رو ببینی تعجب میکنی و دلت بحال خانمایی که دوراطراف این موجود هست میسوزه!!!! حتی مادرش!!!

کسی توهیین نمیکنه ولی مهریه دیگه دورش تمام شده و حق نیست اموال مرد رو بالا بکشید و هر کس به مهریه بر ...

اموال نداشته اتون باشه برا خودتون.

دختر مردم کلفت نیست بیاد بپزه و بشوره و بسابه براتون و شمام دنبال خیانت و کثافت کاری

یک زن کی میره سمت مهریه؟ وقتی کارد به استخونش برسه و ببینه شریک زندگیش دنبال کثافت کاریه

ایشون اونقدر وقیح و افکار مزخرفی داره که چندتاتاپیک نطرات غیرمنطقی و مزخرفش رو ببینی تعجب میکنی و دل ...

دقیقا من خودم تاپیکهای حقوق زن و مرد رو همیشه میخونم

تقریبا تو جند تا تاپیک اینو دیدم یعنی افکارش وحشتناکه

اصلا معلوم نیست چند چنده

این آقا مدام کارش اینه تو این مدت تاپیکها کامنت بذاره مزخرف تحویل بده

مطمین باش یک پسر آس پاسه

جالبه میگه مردا از اول خلقت تا الان پول داشتن😂😂😂