2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظار داشتی نشنوی؟ 

خودتون حریم خودتونو حفظ نمیکنید ؛ بعد انتظار دارید دیگران حلیمتونو حفظ کنن ؟! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
اصلا ازش انتظار هنچین کاری نداشتم ما باهم خیلی راز ها داشتیم

برات تجربع میشه اتفاقا اونی ک رازهاتو میدونه از همه بدتر بهت ضربه میزنه چون قلقتو بلده

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
وقتی خودتون حریم زندگی مشترکتون رو حفظ نکنین، دیگران به هیچ عنوان اینکارو نمیکنن.

ما باهم اینجوری نبودیم

اونم خیلی راز ها پیش من داره

من دلم نمیخواد نه راز کسی رو فاش کنم

نه کسی بامن این کارو کنه

خانوما من تو شرایط ضمن عقدم هست که طلا و وسایل خدنه مال منه. اگه یه روز بخام خدایی نکرده واس تنبیهش ...

اگه بردی محضری کردی اره. اگه تو سیاهه نوشتی که بزار دم کوزه ابشو بخور

دیگه نمیام نی نی سایت
ما باهم اینجوری نبودیم اونم خیلی راز ها پیش من داره من دلم نمیخواد نه راز کسی رو فاش کنم نه کسی ب ...

بهش میگیم صدرصد میگه من نگفتم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
تقصیر خودته ادم مگه خونه بقیه بحث میکنه یادت بشع حتی اگه دهنت پرخون هم باشه پیش بقیه تف نکن 

چقدر جمله ت عالی بود

بخدا که همینطوره

ولی خب ادم مشکلاتشو باید به کی بگه

به کی اعتماد کنه