2777
2789
نه عزیزم....عاشقش بودم. دل بستم بهش.....ولی بعد از ۲ تا سونو گفتن قلبش وایساده😭 دارم دیوونه‌میشم.‌ر ...

الهی،عزیزم درکت میکنم ،بچه اول منم دقیقا همینجور شد،درد سقط رو فراموش کردم از بس از نظر روحی داغون بودم،دکتر بهت قرص داده؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به حساب پریود ۱۰ هفته هستم. ولی توی سونو ۸ هفته‌.

از هفته ۷ مشکل پیدا کردم.

من‌به شدت‌گرسنه ام ‌میشد و ویار داشتم. رفتم سونو. گفتن بچه نرماله...ساکش و قلبش و همه‌ چیش. 

خیلی خوشحال شدیم منو همسرم

ولی فردای شب یلدا از خواب بیدار شدم. دیدم نه تهوع دارم. نه نصفه شب از گرسنگی بیدار شدم. 

ترسیدم. رفتم دستشویی دبدم ۲ تا لکه خون اومد. کم بود

سریع زنگ زدم به همسرم با گریه

...رفتیم سونو

گفتن برادیکارد شده. قلبش کند میزنه

گفتن برو تا هفته بعد یا برمیگرده یا می میره

دیروز رفتم سونو. گفتن مرده😭

نه عزیزم....عاشقش بودم. دل بستم بهش.....ولی بعد از ۲ تا سونو گفتن قلبش وایساده😭 دارم دیوونه‌میشم.‌ر ...

منم جمعہ کورتاژ کردم بہ علت توقف رشد جنین

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
الهی،عزیزم درکت میکنم ،بچه اول منم دقیقا همینجور شد،درد سقط رو فراموش کردم از بس از نظر روحی داغون ب ...

عزیزم چون خودم یه‌مقدار خونریزی دلرم دکار گفت برو تا شنبه.....فعالیت‌کن‌تحرک داشته باش شاید افتاد.

اگه نه ...بیا قرص بدم بهت

من‌همه اش توهم میزنم. که نکنه زنده باشه. ولی میدونم‌نیست. چون وقتی زنده بود کاملا علایم‌بارداری داشتم و حسش میکردم

از سقط میترسم

دوست دارم طبیعی بیفته. میگن قرص خیلی درد داره. از کورتاژم‌میترسم

من به حساب پریود ۱۰ هفته هستم. ولی توی سونو ۸ هفته‌. از هفته ۷ مشکل پیدا کردم. من‌به شدت‌گرسنه ام ...

خیلی سختہ واسہ من دوقلو بودن ھنوز قلبشون تشکیل نشدہ بود 

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

اهان خب احتمالا ۷ هفته ای

قرص بگیر بذار اونجا

درازبکش

به خونریزی میفتی و دفع میشه جنین. بعد چار پنج روز برو سونو ببین بقایاش نمونده باشه

من سه بار بارداری پوچ داشتم این مدلی سقط شد

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

چندم آخرین پریودت بود؟

من به حساب پریود ۱۰ هفته هستم. ولی توی سونو ۸ هفته‌. از هفته ۷ مشکل پیدا کردم. من‌به شدت‌گرسنه ام ...

غصه نخور عزیزم،احتمال بارداری بعد سقط خیلی بالا میره،من سه ماه بعد سقط باردار شدم ،انشالله به زودی دامنت سبز میشه

من با قرص تو خونه سقط کردم،باید تحرکت رو ببری بالا،من رو تردمیل میدوییدم،اگر کامل دفع نشه کارت به کورتاژ میرسه،قرصا رو مصرف کن،چیزای گرمی بخور و تحرک کن،انشالله راحت دفع میشه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
عزیزم چون خودم یه‌مقدار خونریزی دلرم دکار گفت برو تا شنبه.....فعالیت‌کن‌تحرک داشته باش شاید افتاد. ...

سعی کن طبیعی بندازی دارو گیاھی و زعفران بخور طناب بزن