2777
2789

ممنون میشم بگید😊🙏

درسی...اخلاقی...برنامه ریزی...منابع و...

هرچی که بنظرتون مفیده و به دردم میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درس و جزوه استاد اکتفا نکن

سعی کن دوره های مربوط به رشتتو شرکت کنی تا مهارتای عملی هم کامل یاد بگیری

آگهی های استخدامی مربوط به رشته رو نگاه کن تو سایتای ای استخدام و جابینجا و ... و ببین چه مهارتایی رو نیاز دارن اونا رو هم یاد بگیر

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
از همون اول درست رو بخون،نزار رو هم تلنبار بشه،که شب امتخانی خیلی سخته،و این که با پسرا هم گرم نگیر، ...

دستت دردنکنه😄آره درست میگی...

گرم نگرفتن تا چه حد؟؟ چون بالاخر پیش میاد حرف زد یا همکاری داشت...البته من همه رو با آقا+نام خانوادگی صدا میکنم

تو امتحانات سعی کن تقلب نرسونی اگه درست خوبه

چون از ترم بعد میشه وظیفه و اطرافیانت نمیخونن چون مطمئنا تو بهشون میرسونی و جالبه اگه بگی نه از دستت دلخور میشن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

همه درسارو نذار برا شب امتحان قبلش بخون

با همه دوست باش بگو بخند ولی از خودت و خونوادت کم بگو و خییلی صمیمی نشو ک تو رفت و آمدت و کارات دخالت کنن و وابسته نشو ب دوستات

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
تو امتحانات سعی کن تقلب نرسونی اگه درست خوبه چون از ترم بعد میشه وظیفه و اطرافیانت نمیخونن چون مطمئ ...

وااااییییی

چه نکته خوبی گفتی بهم..اتفاقا من از دوران مدرسه عادت دارم به بقیه برسونم ولی خودم تقلب نمی گرفتم...

مرسی گفتی حالا حواسمو میدم یجوری رفتار کنم که همه بدونن من اهل تقلب نیستم

دستت دردنکنه😄آره درست میگی... گرم نگرفتن تا چه حد؟؟ چون بالاخر پیش میاد حرف زد یا همکاری داشت...ال ...

ما از همون اول،یکی از پسرا همه رو با اسم کوچیک صدا میزد دخترا رو،حتی منی که شوهر داشتم،یه قضیه پیش اومد،که دیگه کاری به کار هم نداریم،نشوندمش سرجاش بی ادب رو.....معمولی،فقط در حد درس باشه،هیچ جوره هم شوخی و خنده نکن باهاش

همه درسارو نذار برا شب امتحان قبلش بخون با همه دوست باش بگو بخند ولی از خودت و خونوادت کم بگو و خیی ...

اینکه گفتی از خودت و خانواده ات کم بگو چقدر نکته ظریفی بود مرسی عزیزم❤من کلا عادت ندارم مسائل خانوادگی رو مطرح کنم ولی میشه بگی چرا اینجور گفتی؟؟مثلا دیدی برا کسی مشکل ساز شده؟؟ مثلا از خانواده ام بدونن چی میشه؟

البته بگماا من میرم شهر دیگه اگه حضوری شد