2777
2789

شما هر وقت شوهرتون از سر کار میاد ارایش میکنین یا مثلا همیشه لباس مرتب و نو میپوشین یا هر روز میرین حموم یا اینکه همیشه مرتب هستین منو شوهرم تو عقدیم ولی ۳ساله گذشته میخوام بدونم من اینطوریم که برام مهم نیست یا بقیه هم همینطورن

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

تا قبل بچه دار شدن اره همیشه

VS

الان با بچه بتونم بخابم کلیه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲ساله ازدواج کردم هنوز بهترین لباسا واسه خونمه...

چون معتقدم ادم باید تو خونه شیک و مرتب باشه مهمونی که همه مرتبن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من خداروشکر همه اینکار رو میکنم. البته گاهی شده نرسم ولی سعیم رو میکنم

یعنی هر روز ارایش میکنی😳

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
۲۲ساله ازدواج کردم هنوز بهترین لباسا واسه خونمه... چون معتقدم ادم باید تو خونه شیک و مرتب باشه مهمو ...

خو با این گرونی هر روز که نمیتونی لباس نو بگیری وقتی قیمتا بالاس چجوری اخه میشه هر روز لباس نو پوشید

یعنی هر روز ارایش میکنی😳

آره شده یه رژ و خط چشم میزنم، در ضمن تا ساعت ۵ عصر سرکارم، خداروشکر هم خونم تمیزه هم خودم. برام کسر شأنه معمولی باشم

God help me to be strong enough not to lie to myself 
خو با این گرونی هر روز که نمیتونی لباس نو بگیری وقتی قیمتا بالاس چجوری اخه میشه هر روز لباس نو پوشید

لباست همین که شیک و تمیز باشه کافیه، نو که نمیشه هرروز

God help me to be strong enough not to lie to myself 

من کلا همه چیزو تمیز و نو نگه میدارم

لباس هم اکثرا میدوزم....درسته گرونیه نمیشه که نخورد و نپوشید تو هر چیزی بایدمدیریت باشه 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آره شده یه رژ و خط چشم میزنم، در ضمن تا ساعت ۵ عصر سرکارم، خداروشکر هم خونم تمیزه هم خودم. برام کسر ...

پس من خیلی بدم اخه لباسام کهنه شده و میپوشم هرروزم ارایش نمیکنم مگه چی بشه که برسم به خودم

منم تازه عروسم ..شوهرم از آرایش خوشش نمیاد منم فقط رژ و هراز گاهی خط چشم میکشم لباسامم مرتب و همخوان ...

چه خوب من تازه عروس نیستم نمیدونم چرا حوصله ارایش ندارم لباسم هرروز نمیگیرم😢

چه خوب من تازه عروس نیستم نمیدونم چرا حوصله ارایش ندارم لباسم هرروز نمیگیرم😢

منم هر روز لباس نمی‌گیرم که 😐اونایی که دارمو با یکم دقت و همخوانی داشتن می‌پوشم🙃