2777
2789

بچه ها خواهشا منو راهنمایی کنین من بین دوراهی موندم که برم کارشناسی ناپیوسته آموزش ابتدایی بخونم یا اینکه برم میکرولیبدینگ ابرو یاد بگیرم کدومشون به نظرتون آینده بهتری داره؟

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

قطعا میکرو هم درامدش خیلی بیشتر هم اینکه به نظرم راحت تر از سر و کله زدن با بچه هاس   

برای آموزش برو آکادمی مریم حمزه ای اولین بانوی موفق توی این زمینه هستن
امیدوارم منم یه روزی بتونم یکی از هنرجوهاشون باشم هم آموزششون صد در صد کامل و به روز هم پشتیبانی دایمی دارن

https://maryamhamzei.com/academy/

تو سایتشون هم همه اطلاعات مورد نیاز هست زمان برگزاری کلاس هاشون و ...

نظرات و رضایت مشتریاشونم هست ببینید

این پیج اینستاشون میتونی نمونه کاراشونو داخلش ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوتاش باهم

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

کارشناسی نا پیوسته چه جوری توضیح میدی

من فوق دیپلم دارم حالا میخوام لیسانس بگیرم دوسال باید بخونم که میشه کارشناسی ناپیوسته کلا یعنی اول کاردانی فوق دیپلم میخونی بعدا اگه خواستی لیسانس که میشه کارشناسی ناپیوسته

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏