2777
2789
عنوان

چشمم کوچک شده تورو خدا بیاین😭😔

681 بازدید | 78 پست

دوستان چشم راستم۶ ماهه کوچیک شده انگار که از پایین جمع شده. چشم پزشکی رفتم گفت این چشمت خیلی کمم ضعیفه .اگرعینک بزنی به حالت قبلش برمیگرده .ولی من عینک نخریدم‌. یه نظرتون چند وقت بزنم خوب میشه؟؟

گاهی سردرد دارم. 

توروخدا اگ میدونید و تجربه دارید بگید😭😭❤

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره چشمت چنده

نکفت ولی گفت که خیلییی کم ضعیفه😭

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
استراحت بده بهش... 

۶ ماهه .خوب نشده خیلی اعصابمو ریخته بهم به نظرتون عینک بزنم تا خوب شه؟؟

بله عینک نزنی به عضله های چشم فشار میاد و جمع میشه باید بزنی تا ضعف چشمت رفع بشه مشخص هم نمیکنه اگه نمره اش پایینه راحت تر میشه جواب داد ...چندسالته 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
برو آزمایش تیروئید

دادم سالم بوده همچی فقط کمبود ویتامین دی داشتم 

خب وقتی دکتر گفته بزنی . بزن عزیزم . امتحانش که ضرر نداره

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
بله عینک نزنی به عضله های چشم فشار میاد و جمع میشه باید بزنی تا ضعف چشمت رفع بشه مشخص هم نمیکنه اگه ...

۱۷ سالمه .من چشمام این اینطوری نبود هم اندازه بودن .اما الان ۶ ماهه هیچ خوب نشده💔💔

خب وقتی دکتر گفته بزنی . بزن عزیزم . امتحانش که ضرر نداره

باشه پس میزنم. دعا کنید خوب شه چشمم

باشه پس میزنم. دعا کنید خوب شه چشمم

شما هم دعا کن چشمهای من خوب بشه کامل 😕

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤