2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیاید کمکک 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 72 پست
بچه هم داشته باشی براش مهم نیست یه هرزه فقط ب فکر هرزگیشه یه وقت فکر نکنی بچه دار بشی میتونی پابندش ...

آخه راهی ندارم خیلیا بم گفتن شاید اینجور درست شد و به خودش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه راهی ندارم خیلیا بم گفتن شاید اینجور درست شد و به خودش بیاد

نه گلم اون بدترین کاره،بچه برای زندگیایی ک مشکلی ندارن خوبه وگنه اوضاع رو بدتر و زن و شوهر رو دورتر میکنه،خیلی از خیانت های آقایون در دوران بارداری همسرشون بوده،نکن گل من،اول رابطتو با ایشون درست کن بعد

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
نه گلم اون بدترین کاره،بچه برای زندگیایی ک مشکلی ندارن خوبه وگنه اوضاع رو بدتر و زن و شوهر رو دورتر ...

آخه حاضر به مشاوره رفتن هم نیست میگه این مشکل تو ک شکاکی هرچقد میخوام بهش نزدیک بشم نمیشه الان چند روزه ک اصلا بام حرف نزده

منم نمیکشم دیگه چیکار کنم ک دست از اون دختره برداره بهش محبت میکنم باهاش حرف میزنم ولی انگار ن انگار

نمیدونم اینو

شاید دختره نمی دونه متاهله شمارش گیر بیار بهش بگو

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
آخه حاضر به مشاوره رفتن هم نیست میگه این مشکل تو ک شکاکی هرچقد میخوام بهش نزدیک بشم نمیشه الان چند ر ...

راهش همونه ک بت گفتم،آژانس در اختیار بگیر برای یک هفته تعقیبش کن،یا دوستی فامیلی کسی بخاه تعقیب کنه فیلم ازش بگیره آبروی اون دخترره رم ببر 

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
آرهه ولی میدونی الان داره منو از خودش دور میکنه 

رمز گوشیشو از حرکت دستش ببین چیه،وقتی حمومه گوشیشو چک کن

نمیدونم اینو شاید دختره نمی دونه متاهله شمارش گیر بیار بهش بگو

گوشیشو حتی نمیزاره دست بزنم نه منو میبره جایی ک آزاد باشم بخوام آمار بگیرم خیلی سخته الان فعلا دنبال اینم باهاش آشتی کنم حرف بزنم تا یکم نرم بشه خیالش از من راحت بشه ک بتونم شماره ای چیزی ازش پیدا کنم