2777
2789

چند سالی هست ازدواج کرده 

خانواده ی همسرش هرطور باهاش برخورد کنن چیزی نمی گه واصلا جواب نمیده

بعد وقتی میاد خونه ی خودش ،تو خلوت خودش گریه می کنه اما همبشه توروی خانواده ی همسرش میخنده حتی اگه رودرروبهش بد بگن بی احترامی کنن 

توی جمع همیشه بیش از اندازه شادومی خنده ولی نن می دونم که تو خلوت خودش خیلی افسرده ودل مرده شده وهمش آهنگ های غمگین گوش میده وگریه می کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطور بودم هفت سال بعدش شدم ی آدم افسرده ک شده بود انبار باروت رفتم مشاوره گفت اشتباه کردی از همون اول باید قاطع جلوی اینطور آدما حرفت و روبزنی و سکوت نکنی ک عادت کنن

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

سکوت کردن برای اولین بار خوبه. ولی عذر میخوام خیلی. برای دفعه بعد نشون از احمق بودنه. محترمانه و مختصر و قاطعانه و اروم، پاسخگو باشن در برابر توهین. و بعد اون حریم و چارچوب و فاصله ی بیشتری رو لحاظ کنن و در رفتار باهاشون، محتاط تر رفتار کنن. با همسرشون هم با لحن اروم در میون بذارن.

همسرش هم ازدستش شاکیه

میگه چرااینقدر باهاشون بگو بخند میکنی حداقل یکم تورفتارت باهاشون سردباش تاحساب کار دستشون بیاد اما وقتی برادر زادم توموقعیت قرارمی گیره دوباره مثل قبل رفتار می کنه 

خودش هم دیگه از دست خودش کلافه اس بیچاره

اصلا اصلا اصلا ارزش نداره ک خودشو بخاطر کسی مریض کنه .اصلاتوخودش نریزه یادبگیره جواب شونوبده اول از کم شرو کنه تو چشمشون نگا نکنه و جواب بده کم کم راه میفته

هرچییییی گفتن بندازه تو زمین خودشون

🖤