2777
2789

که مثلا این خط قرمزمه و من ازت فقط اینو میخامو و....یا یهو بپرسه عزیزم ازت یه سوال بمرسم؟تو هیج وقت به من خیانت کردی؟!؟!

میخام ببینم نرماله اینحرفا؟

خودم حس بدی دارم حس میکنم توهینه به آدم!!

و دلم میشکنه که چرا این فکرا باید بیاد تو سرش

البته ایشوت کلا کمی بددل هستن ودست هودشون نیست

و  باز سعی میکنم به روم نیارم و جواب بدم

البته بگما شاید این تنها خصوصیت منفی ایشونه ودراین زمینه هم از قبل خیلی بهتر شدن 

شماهم ازین حرفا میزنید؟یا همسرتون از این حرفا میرنه؟

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

بخاطر فکر کنم بد دلیشه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
شوهر من خیانتم کنم خودشو میزنه ب ندیرن البته نکردم اما متوجه شدم از لحاظ غیرت صفر هست

اینم بده دیگه از اونور بوم افتادنه

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
خودم که گفتم اینو

منم دارم حرفتو تایید میکنم عزیزم😅❤

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
نه به نظرم طبیعی نیست. شوهرت شکاک و بد دله و همین به مرور زمان برات دردسر میشه. تا بدتر نشده ببرش مش ...

موافقم