همش از دخترایه دیگه تعریف میکنه یا همش منو پایین میکشه جلو شوهرم یا اینکه بهشوخی میاد به شوهرم نیگه یک زن دیگه بگیر فک کنم از دستش نمیاد چون شوهرم اینجور ادمی نیست وگرنه سرم هوو میاورد تازشم چندبار تو دعواهامونم میگفت من اگه بخوام میرم براش زن میگیرم به نظرتون چیکار کنم چون شوهرمم فک میکنم داره بهم سرد میشه شاید این فقط حس منه به خاطر حرفایه اون افریته
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
توام جلو پدرشوهرت از زنای دیگ تعریف کن و از دلبریاشون یه جوری ک انگار میخوای واسش زن بگیری تا دیگ ...
ندارم مرده
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
اگه میتونی قطع ارتباط کنید. این دفعه که ازین حرفا زد تو خونه جنجال کن ارتباط تون رو کم کنید. شوهرتم حساب کار دستش میاد. بگو منم خواستگارهای خوب داشتم، خوبه مامانم میگفت کاش به فلانی میدادیمت ؟
هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
پدرشوهرت در قید حیاته؟ اگه در قید حیاته دفعه ی بعد همچین چیزی گفت بگو شما ک اینقد دست ب زن گرفتنت خ ...
نه نیست