2777
2789
عنوان

دوستی دارین که ۳۰، ۴۰ میلیون بزنه به حسابتون؟؟ بدون هیچ امضایی😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 41 پست

حالا قضاوت نباشه...

ولی من فکر نمیکنم پدرشون واریز کرده باشن

یا یه قضیه ای پشتش هست

چون هیچی نمیتونه باعث بشه به حساب شما واریز کنه

من بودم برگشت میزدم به همون کارت میگفتم من نمیتونم نگه دارم

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا ک اینهمه پولدارن مگه میشه فقط ی حساب بانکی داشته باشن ک ب فرض نشه بهش واریز کرد حداقل ده تا بانک حساب دارن 

مشکوکه گلم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

عزیزم اول هرچیزی وقتی حساب مسدود باشه نمیتونن پول بریزن تو کارت خودشون واینم بگم اگه تو بانک ببین حسابت پروخالی مشه یه دردسر هایی داره ولی خیالت راحت ابن چیز مشکوکی نداره 😄

تاریکترین شب ها! درخشان ترین ستاره هارو میسازه.💛🌞🌙⭐

چطور حساب دوستت واریز نمیشه توحساب شما ...

ایندفعه نزار مگه دوستت چه کارست که سی میلیون احتیاج میشه !بعد شماره حساب دیگه ای نداره 

نهایتا پدرش واریز کنه به حساب مادردختره 

😂 دوستای من همون کارتونم از من میگرفتن

🤣

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
سوالی که الان برای من پیش اومد اینه که چه مشکلی وجود داره که میزنه به حساب شما 

ما که خارج از کشوریم دفعه پیش به حسابش دسترسی نداشت زد به حساب من پولو، این دفعه هم یه مشکل دیگه براش پیش اومده ظاهرا

اونا ک اینهمه پولدارن مگه میشه فقط ی حساب بانکی داشته باشن ک ب فرض نشه بهش واریز کرد حداقل ده تا بان ...

بخدا 

من یکی عراق بود پول میخواست بریزه برام ، هی گفت این نشد یکی دیگ بده  ،اینم نشد،یکی دیگ دادم 

والا ایران بودنی نریخت گذاشت بره اونجا بهونه بیاره منم سفت واستادم گفتم تو امریکاام بری من پولت میکنم پس یکار کن بشه

اخر ریخت،بعد۳ ۴ تا کارت دادن

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است