2777
2789
عنوان

کیا هایفو تراپی انجام دادن؟

379 بازدید | 23 پست

کسایی که تجربه ی هایفوتراپی در خودشون یا اطرافیان شون دارن بیان بگن واقعا نتیجه گرفتن؟

تبلیغ الکی نکنید تو رو خدا

گزارش میزنما

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

من انجام دادم البته قبل کرونا

2 جلسه واسه صورتم رفتم

هیچ تغییری حس نکردم

خیلیم درد داشت

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم البته قبل کرونا 2 جلسه واسه صورتم رفتم هیچ تغییری حس نکردم خیلیم درد داشت

چقدر هزینه ش بود؟ 

چجوری دو جلسه ؟ اخه دکترها میگن سالی یکبار و فقط کلا ۵ بار میشه در طول زندگی انجام داد

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
چقدر هزینه ش بود؟  چجوری دو جلسه ؟ اخه دکترها میگن سالی یکبار و فقط کلا ۵ بار میشه در طول زندگ ...

من 2 سال و نیم پیش انجام دادم

600 هر جلسه بود، به فاصله 6 ماه که 2 جلسمو رفتم

به من نگفتن که چقدر میشه انجام داد در طول عمر

هیچ تاثیریم نداشت، فقط درد وحشتناک

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
ار اف راضی بودی؟ اون هزینه ش چقدره؟

به نظرم خوب بود.

ولی هزینه ها خییلی زیاده.

ار اف من یه سوزن مخصوص داره.من اون موقه ۳۰۰ و خورده ای گرفتمش.الان همون شده یک ونیم.

جدا از سوزن جلسه ای ۴۸۰.با مواد مزو