2777
2789
توتاپیکت گفتی زنه جلومو گرف گف شالتو درست کن خودم توتاپبکت بودم برج ۸😥😥😥

اهااااا😂وای چه یادته😂😂

نه باباااا

مگه دیوونم به درخواست همچین خانمی که شعور برخورد نداره فکر کنم 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
اگه ناراحته چرا ادامه میدی

اخه کار خاصی نمیکنم قبلا چت میکردم

الان چت نمیکنم فقط هستم 

اخه همه باهم صمیمین یهو لفت بدم زشته دیگ

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وقتی که گوشیمو برام خرید ازم قول گرفت که گروه مختلط نرم،منم نرفتم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
برج ۸مجرد بوده  دو ماهه ازدواج کرد  رفت خونه خودش به شوهرشم کفت دوست پسر ۱۱ساله داره؟؟؟😂 ...

🥺🥺ویییی نگو این کاربرو یادمه اخه توفکرم بود همش هرجا پیرزن میدیدم یادش میفتادم ک تاپیک زده بود😂

تیکر عروسیمه🥺🥺🥺

شوهرمن خیلی حساسه اسی

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
اهااااا😂وای چه یادته😂😂 نه باباااا مگه دیوونم به درخواست همچین خانمی که شعور برخورد نداره فکر کن ...

😂😂😂😂😂اخه توتاپیکت بودم خیلی خندیدم به نظرات بقیه همش توخیابون یادتاپیکت میفتم😂

تیکر عروسیمه🥺🥺🥺
برج ۸مجرد بوده  دو ماهه ازدواج کرد  رفت خونه خودش به شوهرشم کفت دوست پسر ۱۱ساله داره؟؟؟😂 ...

۱۱سال

کجا عنوان کردم ۱۱سال

یا کجا درمورد زندگیم گفنم که شما خیلی قشنگ میچینی کنار هم و هر چی دوست داری میگی!

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
گروه نه اما کلی دوست های خارجی و ایرانی تو اینستا دارم خودم رفیق پسر دارم که ۹ ساله دوستیم همسرمم ...

من دنبال همچین کیسی هستم.

چون این جور دوستام چندین سال کنارم بودن تا خوب بزرگ بشم.

نمیتونم با ازدواج کردنم کنارشون بزارم فقط چون پسرن😑

😂😂😂😂😂اخه توتاپیکت بودم خیلی خندیدم به نظرات بقیه همش توخیابون یادتاپیکت میفتم😂

عزیزم😂😂😂😂

۱۱سال کجا عنوان کردم ۱۱سال یا کجا درمورد زندگیم گفنم که شما خیلی قشنگ میچینی کنار هم و هر چی دوست ...

دعوا نکنین😶

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

من شوهرم مشکلی نداره کلا البته گروه مختلط ندارم ولی ی چندباری چندتا آقا بهم پیام دادن بهش نشون دادم یسری هم ی پسره تو اینستا پیام داد نشونش دادم پیش خودش چت کردم ببینم چه مرگشه چی میخواد😂 

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏