2777
2789
من دنبال همچین کیسی هستم. چون این جور دوستام چندین سال کنارم بودن تا خوب بزرگ بشم. نمیتونم با ا ...

صددرصد وقتی خودت این طرز فکر رو داری،با کسی وارد رابطه میشی که مثل خودت فکر کنه

دلیلی نداره سبک زندگیت رو به خاطر دیگران عوض کنی

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا، اول اینکه حس خیانت بهم دست میده, بعدشم حوصله دردسر بعدشو ندارم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
پس امیدوار باشم😢

اره

امیدوار باش

حیف رفیق هات نیست که رهاشون کنی

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
با پسرا بودن باعث شده خوب بزرگ شی؟

پسرایی که مثل خواهر خودشون بزرگم کردن و هیچ کاستی در برابر با خواهر خودشون برام نزاشتن.

شرایط زندگی خوبی نداشتم.

اونا مثل برادر پشتم بودن.

حسی هم نیست چون هر کدومشون دختری رو در نظر دارن و خانواده هاشونم میدونن.

اره امیدوار باش حیف رفیق هات نیست که رهاشون کنی

خیلی خاطرات شیرینی باهاشون دارم.

پنهانیم نیست. گوشیمم دست کسی بیفته ترسی ندارم چون انگار دارم با ی رفیق عادی صحبت میکنم.

کسی بد برداشت میکنه که ذهنش فقط حول حرف و کار های زشت میره

خیلی خاطرات شیرینی باهاشون دارم. پنهانیم نیست. گوشیمم دست کسی بیفته ترسی ندارم چون انگار دارم با ی ...

همیشه همین رفاقت زیبا رو داشته باشید و موندگار باشه⁦♥️⁩

همین بالا گفتی ۱۱سال با یکی دوستم😐

!!

اول خوب بخونید،بعد نظر بدید