2777
2789
عنوان

باید چیکار کنم 😑🖕🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 35 پست
خودم متوجه نشدم درد داشتم سونو رفتم گفتن پاره شده و خونریزی کرده داخل شکمم

خطری نیس؟ 

🙁

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کیست کوچیک داشتم  دکتر یه آمپول نوشت، بعدش خوب شد نفهمیدم امپوله چی بود اسمش  چرا به ...

دفعه قبل دارو خوردم رفع نشد این دفعه کلا پاره شده دو ماهه پریود نشدم آخر سر امروز دو تا آمپول زدن ک پریود بشم خوشحال شدم فکر کردم مامان شدم🙁🤦🏻‍♀️

دل شکستن پیگـرد قانونے ندارھ؟!-🖤
عید انشالله ♥️🌷❣️😍

ان شالله به به😘

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
دفعه قبل دارو خوردم رفع نشد این دفعه کلا پاره شده دو ماهه پریود نشدم آخر سر امروز دو تا آمپول زدن ک ...

ای جانم😅مامان شدن دوس داری؟ 

تواناییش رو داری؟ 😀