2777
2789
عنوان

باید چیکار کنم 😑🖕🏻

363 بازدید | 35 پست

سلام سلام خوشگل خانوما وقت بخیر!

من 17 سالمه و متاهلم

دو ماهه پریود نشدم امروز رفتم دکتر

متوجه شدم کیست دارم ب ابعاد 40*35میلی متر

قبلا هم بود اما مشکلات اینجوری نداشتم و اینکه کوچیک تر بود

دارو خوردم رفع نشد

امروزم میگن تو شکمم پاره شده و خونریزی داخلی کرده

استراحت مطلقم

شما مشکل اینجوری نداشتید؟ یا تو اطرافیا؟

چیکار کردید؟

خطر ک نداره هوم؟

دل شکستن پیگـرد قانونے ندارھ؟!-🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خونریزی داخلی داری عزیز؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من یکی از دوستام انقدر درگیر کیست و‌ترکیدنش بود بنده خدا آخر سر یک تخمدانشو از دست داد .خیلی جدی بگی ...

سلام خواهر قشنگم خوبی😍

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

فامیل ماهم کیست داخل شکمش ترکیده تهوع داشت و درد شدید خدا بهش رحم کرد داشت رحمشو از دست میداد دختر مجردم هست جدی بگیر و پیگیر باش

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

من کیست کوچیک داشتم 

دکتر یه آمپول نوشت، بعدش خوب شد

نفهمیدم امپوله چی بود اسمش 

چرا به شما تجویز نکرد؟ 🙁

سلام عزیزم .تو چطوری خوبی ؟سلامتی خواهر؟

قربونت عزیزم😀❤️کی خاله میشم راستی😍