2777
2789
عنوان

باید چیکار کنم 😑🖕🏻

363 بازدید | 35 پست

سلام سلام خوشگل خانوما وقت بخیر!

من 17 سالمه و متاهلم

دو ماهه پریود نشدم امروز رفتم دکتر

متوجه شدم کیست دارم ب ابعاد 40*35میلی متر

قبلا هم بود اما مشکلات اینجوری نداشتم و اینکه کوچیک تر بود

دارو خوردم رفع نشد

امروزم میگن تو شکمم پاره شده و خونریزی داخلی کرده

استراحت مطلقم

شما مشکل اینجوری نداشتید؟ یا تو اطرافیا؟

چیکار کردید؟

خطر ک نداره هوم؟

دل شکستن پیگـرد قانونے ندارھ؟!-🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان خونریزی داخلی داری عزیز؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من یکی از دوستام انقدر درگیر کیست و‌ترکیدنش بود بنده خدا آخر سر یک تخمدانشو از دست داد .خیلی جدی بگی ...

سلام خواهر قشنگم خوبی😍

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

فامیل ماهم کیست داخل شکمش ترکیده تهوع داشت و درد شدید خدا بهش رحم کرد داشت رحمشو از دست میداد دختر مجردم هست جدی بگیر و پیگیر باش

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

من کیست کوچیک داشتم 

دکتر یه آمپول نوشت، بعدش خوب شد

نفهمیدم امپوله چی بود اسمش 

چرا به شما تجویز نکرد؟ 🙁

سلام عزیزم .تو چطوری خوبی ؟سلامتی خواهر؟

قربونت عزیزم😀❤️کی خاله میشم راستی😍