2777
2789

اره کلی یه بار سر داداشم که مامانم بعد چند تا سقط تو هفت ماهگی دیگه میگفت اخریه اونم  سقط شد اون توشیش ماهگی سقط شد ولی اون موند الانم یه داداش گل دارم که هدیه اونه و سر نینیم که الان تو دلمه وهدیه خداست بعد ۷ سال و زندگیم رو که رو به نابودی بود رو نجات داد با اومدنش و هدیه خداست هر دو شون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐 خجالت داره

درست میگید اما همین بوده حقیقت

هروقت چیزی خواستم تا دقیقه نود امیدوارم کرد بعد دقیقا اونی ک میترسیدم به سرم آورد 

بارها عزیزانم گرفت بارها بیماری و رنج و سختی و عذاب کشیدم

از چی من مطمینم خدای مهربون و بخشنده ای نیست ، شاید خدایی باشه ولی خدای ظالمیه که فقطم به ظالمایی مث ...

عزیزم اینجوری نگو خدا خیلی مهربونه فقط شاید گاهی اوقات خوشحالی حتی کوچیک به ما داده ولی ما متوجه اون نشدیم من خودم مشکل خیلی بزرگی الان دارم یه مدت به قول خودم با خدا قهر بودم و حرف نمی‌زدم اما برام معجزه کرد و نجاتم داد الان ده برابر از قبل بهش ایمان دارم میدونم کمکم می‌کنه خدا زندگی مارو مثل پازل میچینه گاهی چنان دستت میگیره و ما بهش میگیم معجزه برای ما اون اتفاق ناممکنه ولی برا خدا همه چیز ممکن

عزیزم اینجوری نگو خدا خیلی مهربونه فقط شاید گاهی اوقات خوشحالی حتی کوچیک به ما داده ولی ما متوجه اون ...

نه هیچ وقت مهربون نبوده ،دیگه نمیخوامش، برا خودم به درک هر چی میخواد زجرم بده مهم نیست ولی وقتی میبینم بچم چجوری غصه داره از خدا متنفر میشم

چی شده عزیزم اگر دوست داری بگو 

از گدوم بگم از اینکه بابام یه سال مریض و بیهوش  افتاده گوشه ی خونه و ۲۴ ساعته پرستاری نیاز داره 

از اینکه شوهرم هرزه است و دوست دختر داره و همیشه اونجاست و خونه نمیاد 

از اینکه بچه ام باباش رو دوس داره همش منتظرشه و زنگ میزنه بهش و اون حتی جوابشم نمیده میاد زیر پتو گریه میکنه 

از اینکه من احمق نمیتونم جلو خودم رو بگیرم و با اون شوهر عوضیم دعوا میکنم اونم جلو بچم در حد مرگ منو میزنه و بچه ام خشکش میزنه از ترس 

از اینکه لکنت گرفته از استرس از اینکه افسرده شده بچه ام 

از اینکه خودم یه مریض روانی شدم که نه جرات طلاق دارم نه پولش رو 

هنوزم بگممم

شماهایی که خدا دارین و گمکتون میکنه فقط برا من و بچم دعا کنین بمیریم از این جهنم خلاص شیم

خدا مال همست، تو عصبانی قهر کردی.

دعا میکنم همه گره هات باز بشه و خدا زندگیتو به سمت امید و آرامش هدایت کنه

من و خدا💫
نه هیچ وقت مهربون نبوده ،دیگه نمیخوامش، برا خودم به درک هر چی میخواد زجرم بده مهم نیست ولی وقتی میبی ...

عزیزم همه ماهای که اینجا هستیم هیچ کدممون بی مشکل نیستیم اما باز هم به رحمت خدا امیدواریم  ازخدا میخوام نگاهش را ازتو وفرشته کوچولو نگیره😍