2777
2789
عنوان

قسمت و سرنوشت چقدر تو زندگیتون تاثیر داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 50 پست
نمیدونم ولی مطمئنم حتی راه رفتنمونم برمیگرده به سرنوشت، ما هرکاری کنیم از قبل تو سرنوشتمون ثبت شده، ...

ببخشید من ی نظر دیگه دارم که البته یکم مطالعه هم دارم

سرنوشت انسان از قبل نوشته و ثبت نشده. ولی چون خداوند از آینده و سرنوشت انسان آگاهه پس اون رو میدونه نه اینکه سرنوشت انسان رو نوشته باشن و انسان طبق اون زندگی بکنه

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید من ی نظر دیگه دارم که البته یکم مطالعه هم دارم سرنوشت انسان از قبل نوشته و ثبت نشده. ولی چون ...

به نظرم بعضیا که اصرار میکنن به چیزی که صلاحشون نیست یه جورایی وز مسیر سرنوشت خارج میشن شاید اگه اصرار نکنن سرنوشت چیز قشنگتری براشون نوشته باشه

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

ن وقتی دعامیکنی دعا اززمان خارج میشه.دعا میتونه سرنوشتو تعقییر بده هیچ ربطی ب خودسرنوشت نداره براهمی ...

ببین مثلان تو سرنوشت تو نوشته شده فلان روز با فلان شخص ازدواج کنی و فلان روز دیگه فقط از همون شخص بچه ای به اسم مثلا علی ازت به دنیا بیاد و اون بچه  فقط به تو و شوهرت که تو سرنوشتته تعلق داره پس تو هرچیم دعا کنی با یه شخص دیگه ازدواج کنی نمیشه چون اون بچت که اسمش علی بوده فقط متعلق به تو و همسریه که در سرنوشتته پس هرچیم دعا کنی همسرت کسی دیگه باشه این امکانپذیر نیست 

به نظرم بعضیا که اصرار میکنن به چیزی که صلاحشون نیست یه جورایی وز مسیر سرنوشت خارج میشن شاید اگه اصر ...

بله تو این موراد انسان ی جورایی خدا رو‌مجبور به دخالت میکنه درصورتی که اون خواسته ممکنه به ضررش باشه. اگر هم هدف و‌خواسته ای داره خودش باید تلاش کنه که بهش برسه و‌اگر نشد ی راه دیگه ای رو انتخاب کنه و از این خواسته بگذره

ببخشید من ی نظر دیگه دارم که البته یکم مطالعه هم دارم سرنوشت انسان از قبل نوشته و ثبت نشده. ولی چون ...

پس وقتی خدا از قبل میدونه چه اتفاقی قراره برات تو چه زمانی بیوفته پس این سرنوشتته و نمیشه تغییرش داد چون دیگه اون چیزی که خدا میدونه به چیز دیگه تبدیل میشه که اینم نمیشه 

پس وقتی خدا از قبل میدونه چه اتفاقی قراره برات تو چه زمانی بیوفته پس این سرنوشتته و نمیشه تغییرش داد ...

جمله آخرت رو‌متوجه نشدم

جمله آخرت رو‌متوجه نشدم

منظورم اینه چیزیو که خدا از قبل میدونه و هست چطور میشه تقییر داد تو اگه قراره یه بچه در آینده داشته باشی که اون بچه خودش یک نسلو تشکیل بده چطور میشه خدا این موضوعو با دعای تو تغییر بده، نمیشه