2777
2789
عنوان

خانم های که امپول hcg زدن بیان

156 بازدید | 10 پست

سلام من 11 ماه اقدامم این ماه دکترم و عوض کردم از روز 3 پری دارو داد و 8و9 پری امپول زدم روز 13 رفتم سونو واژینال گفت رحم 3 خطی و اندومتر 7 و 6تا فولیکول سایز 15 تا 20 داشتم 2تا امپول hcg داد زدم گفت بین 12 تا 36 بعد از امپول رابطه داشته باش من تقریبا 18 ساعت بعدش رابطه داشتم ولی از 30 ساعت بعد از امپول درد زیاد سمت راست گرفتم چون تخمدان راست 4تا فولی بزرگ داشتم .الان 4 روز دوباره سمت راستم بعضی وقتها تیر میکشه و درد داره.خیلی نگران این یعنی چی

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
1
50%
2
0
0%
3
1
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

االان روز 20 هستم دیر نیست برای نشاسته؟

چرا انشالله این ماه حامله شی اگ نشدی .ماه بعد اینکارو بکن . من قرص کلومفین روزی یکی خوردم از 3 تا7 پری . و از روز 1 تا 4 پری تخم هویج روزی ی لیوان خوردم . از روز 7 یعنی پاکی ویتاگنوس قرصشو یکی صبح ناشتا یکی شب بخور تا 22 پری. و نشاسته هم از روز 7 روزی دولیوان یبار صبح ناشتا یبار شب تا 22 پری . روز 12 هم برو سونو