2777
2789

سلام خانما من برای اولین بار میخوام کتاب بنویسم ولی نمیدونم چجوری شروع کنم و از کجا و چجوری مطالبو بهو ربط بدم

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

ببین اول باید مطالبو پیدا کنی بعد دسته بندی کنی و بعد عنوان بندی 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

بستگی داره 

رمانو باید دل به دریا بزنی هر چی می خوای بنویسی 

به هیچیم توجه نکنی آخرش ویرایشش کنی

کتابای روانشناسی و علمی باید فصل بندی کنی هر فصل در مورد چی و مقدمه سازی و از این داستانا 

و اینکه هر روز باید وقت بزاری براش 

زیاد کشش بدی تکراری میشه نصفه نیمه ولش میکنی

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹

من دست نوشته های یه نویسنده رو دیدم خیلی جالب نوشته بود .زندگی نامه یه شهید رو داشت می‌نوشت 

اسم هر شخصی که میومد رو بالای صفحه می‌نوشت وبعد هر موضوعی که در مورد اون آدم وجود داشت و به فکرش می‌رسید رو زیرش کلمه ای اشاره میکرد بهش اینجوری موضوع های کلی کتاب مشخص میشد هر چیز مهم و نکته ای معلوم میشد بعدا دیگه با هنر نویسندگی به همدیگه ربطشون میداد 

شما هم همین کار رو میتونی توی موضوعی که میخوای بنویسی انجام بدی

من این کتاب نویسنده رو هنوز نخوندم ولی کتاب دیگه ای که ازش خوندم علاوه بر جذابیت بسیار زیادی که داستان داشت جوری که یه شبه باید تمومش می‌کردم خیلی هم پرفروش بود 

.

مشکلم اینه نمیدونم که ایا هرچی میدونم بنویسم بعد تقسیم بندی کنم برا هر کدوم عنوان بزارم یا اول فصل هارو مشخص کنم بعد؟یکم گیج شدم 

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند
مشکلم اینه نمیدونم که ایا هرچی میدونم بنویسم بعد تقسیم بندی کنم برا هر کدوم عنوان بزارم یا اول فصل ه ...

بله باید فصل بندی کنی که هر فصل راجب چی بنویسی بعد اول هر فصل یه مقدمه ای بزاری مثلا یه داستان کوتاه و مرتبط 

هر چی به ذهنت میاد بنویس بعد نوشتن ویرایش کن چون موقع نوشتن اگه همش حواست به بند و علاعم نگارشی و این چیزا باشه کارت خراب میشه

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹