2777
2789
عنوان

قهر شوهر:/

167 بازدید | 8 پست

شوهرم قهر کرده دیشب ازش پرسیدم جریان چیه گفت چیزی نیست یکم تو فکرم. اما قهر بود امروز هم همینجور سر و سنگینه و منم رفت سر کار زیاد پیامش ندادم فقط الان دم ظهر یک سلام و احوال پرسی کردیم اونم همینجور سر و سنگین بود.

اینجور مواقع چیکار کنم ؟ چرا انقد بچگانه رفتار می‌کنه و نمیگه چشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل مالی نداره؟ مشکل کاری؟ قسط و وام. شاید ی مشکلی داره ک اینجوری هستش شاید دوس نداره ب شما بگه ک ن ...

نمیدونم والا آخه چرا با من قهر کرده دیشب پشتشو کرد به من خوابید دیگه امروز اصلا پیام نداد اخلاقش اینجوریه خودش از چیزی ناراحت میشه اما نمیگه چرا ....حسابی بهم ریختم

خب اسم این قهر نیست حتما یه جای دیگه مشکلی پیش اومده بزار تو حال خودش باشه

نمیدونم ایشالا که درست بشه موندم حالا مثلا پیام بدم و مثل قبل باشم یا منم برم تو قیافه

نمیدونم ایشالا که درست بشه موندم حالا مثلا پیام بدم و مثل قبل باشم یا منم برم تو قیافه

مثل قبل باش

گناه داره توام اذیتش نکن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

شوهر منم اینطوره وقتی با من سرسنگینه یا شب پیشم نمیاد یعنی از من ناراحته یا کسی از من چیزی بهش گفته هیچیم نمیگه خیلی باهاش حرف میزنم که بگه

اما وقتی فکرش جای دیگه باشه و حالش بد باشه که با تو قهر نمیکنه باهاش حرف بزن حتما