2777
2789

خانواده همسرم خوبن انصافا. یدونه خواهر شوهر دارم یدونه جاری. من و جاریم باهم عقد کردیم. خانواده همسرم بی نهااااااایت به اون توجه میکردن و میکنن. ولی با من اینجوری نبودن. به من بی احترامی نمیکردنا به هیچ وجه. ولی اون توجه ویژه ای که به اون داشتن به من نداشتن. بارها سر این قضیه دلم شکسته. با این کارهاشون باعث شدن ناخودآگاه از جاریم بدم بیاد با اینکه دختر خوبیه. مادرشوهرمم دیگه دوست ندارم به خاطر اون رفتاراش.

الان اوضاع فرق کرده. دیگه مثل سابق بینمون فرق نمیزارن و خیلی خیلی هم به من ارزش قائل میشن. ولی من اون روزا رو فراموش نمیکنم و اصلا دلم باهاشون صاف نمیشه. نمیدونم واقعا چیکار کنم که یادم بره. خودمم دارم عذاب میکشم از این رفتارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دوستانه به خپاهرشوهرت همین حرفارو بزن شاید دلیلی داشته از زبون اونام بشنو

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
یه بار دوستانه به خپاهرشوهرت همین حرفارو بزن شاید دلیلی داشته از زبون اونام بشنو

همسرم یه بار میخواست بگه بهشون.من نزاشتم. گفت بزار از مامان بپرسم دلیل فرق گذاشتنش چیه؟ من نزاشتم بگه. گفتم یه وقت به گوش جاریم میرسه بد میشه

یعنی چی منو جاریم باهم عقد کردیم!!🤣🤣🤣

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
خخخخخ یعنی هم زمان عقد کردیم😂

اوه خدای من چیز دیگه ای برداشت کردم از بس منحرفم

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
همسرم یه بار میخواست بگه بهشون.من نزاشتم. گفت بزار از مامان بپرسم دلیل فرق گذاشتنش چیه؟ من نزاشتم بگ ...

نه نه همسرتونو دخالت ندین یهربار ک تنها بودین از در شوخی دقیقا همینارو بگین ..که کاش از اول مثل الان بود رابطمونو و ایما

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه