2777
2789
بروسجده شکر بجا بیاورفرزندم من شیش تا دارم بیستو چهارسالمه بهم میگن سنت بالارفته 18سالگی عروسشون شدم ...

وای وای وای ۱۸سالگی ترشیده محسوب میشه مگ خدا بهت صبر بده خاهر من ی برادر شوهر دارم فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۶۵ قدمه ۷۰ هم وزنم البته من ۳۶ سالمه دو تا زایمانم داشتم به نظرم برای شما این وزن زیاده خیلی ...

اره ولی من دبیرستانی هم بودم اخرین وزن ایده الی ک داشتم ۶۸بود اصلا نمیدونم چرا پایینتر از اون نمیرع لامصب خودمم از بارداری و اضافه وزنش خیلی میترسم

چرا دو سال داشتم روی مغزش کار میکردم نه ب خاطر پولش ب خاطر خطراتش بعد هم دکترم گفت بهش ک احتمال خطر ...

اره میگم راضی کردن اقایون یکمسخته من یه لیفت سینه میخاستم انجام بدم نذاشت میگه همینجوری خوبه البته من راضیش میکنم خودم زیاد اصرارنکردم میخام بعد زایمانم برم الان حاملم 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
اره میگم راضی کردن اقایون یکمسخته من یه لیفت سینه میخاستم انجام بدم نذاشت میگه همینجوری خوبه البته م ...

عزیزم انشالله ب سلامتی بغلش کنید آره من عملم بد بود حق بهش میدادم   

وای وای وای ۱۸سالگی ترشیده محسوب میشه مگ خدا بهت صبر بده خاهر من ی برادر شوهر دارم فقط

حالاخودشون همه 20و25ازدواج کردن میگن بچه بودیم هی خواهردیگه عادت کردم به حرفاشون 😂

عزیزم انشالله ب سلامتی بغلش کنید آره من عملم بد بود حق بهش میدادم    

ممنونم عزیزم خداروشکرکه عملتون موفقیت امیزبوده