2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم من تو اولی 28 تا و دومی 24 تا اضافه کردم 

من فقد استرس دارم بچم مایینه امپول پروژسترون نیزنم ده روز ی بار دکترم سه تا داد الان سه تاشم زدم نمیدونم باز باید بزنم یانه؟خدایی نکرده زایمان زود رس نگیرم😥

من فقد استرس دارم بچم مایینه امپول پروژسترون نیزنم ده روز ی بار دکترم سه تا داد الان سه تاشم زدم نمی ...

به خدا توکل کن و استراحت داشته باش دیگه چیری  نمونده

شکمت هم پایینش بزرگ شده؟

آره منم نگاه این خانما اینستا کردم میومدن پشت دوربین میگفتن یک هفته و یه ماه درد نداشتیم  تماا ...

اره بابا دردش وحشتناکه زن عموی من یه پلکشو عمل کرد جیغ میزدازدرد بااون سنوسالش دیگه پیکرتراشی که جای خودداره همسرت مخالفت نکرد ؟

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
😂😂من خاهر شوهذ ندارم حیف بلشه

بروسجده شکر بجا بیاورفرزندم من شیش تا دارم بیستو چهارسالمه بهم میگن سنت بالارفته 18سالگی عروسشون شدم میگن ترشیده بودی خدانصیب دشمنم نکنه خواهرشوهرو 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
اره بابا دردش وحشتناکه زن عموی من یه پلکشو عمل کرد جیغ میزدازدرد بااون سنوسالش دیگه پیکرتراشی که جای ...

چرا دو سال داشتم روی مغزش کار میکردم نه ب خاطر پولش ب خاطر خطراتش بعد هم دکترم گفت بهش ک احتمال خطر این عمل آمبولی هست 

نکروز هست 

نتیجه نگرفتن عمل هست

کما 

مرگ و

بعد امضا گرفت ازش راضی ک نبود بنده خدا ب خاطر اصرار خودم دیگ ریسک کردم و رفتم و شکر خدا زنده موندم بعد ک رفتم فهمیدم چیکار کردم   

۲۳سالمه بله اضافه وزن دارم😢

منم ۱۶۵ قدمه ۷۰ هم وزنم

البته من ۳۶ سالمه دو تا زایمانم داشتم

به نظرم برای شما این وزن زیاده خیلی باید مواظب باشی که بیشتر نشی چون یه دونه زایمان کنی قشنگ ۲۰ کیلو اضافه میکنی

من ۷۳ بودم دارم ماهی ۱ کیلو کم میکنم بشم ۶۵ کیلو خیلی خوبه

شما هم باید ۶۳ یا ۶۴ کیلو بشی