2777
2789
ممنونم عزیزم خداروشکرکه عملتون موفقیت امیزبوده 

آره ب خدا خیلی شانسم گفت خیلی دکترم آدم خوبی بود راست و حسینی همه چیز می‌گفت دروغ و الکی چیزی نگفت ک بخواد فقط پول بگیره و بهم گفت این عمل ب درد اون دسته میخوره ک متاهلند و بچه ام دارن و دیگ قصد بارداری ندارند و نباید داشته باشند و بهترین دکتر هم ک باشی این عمل ده به یک هست شانسش 

از هر ده نفر یک نفر ایده آل و عالی میشه 

به حرفاشون اصلا اهمیت نده یه گوشت در باشه یکی دروازه به فکر بچه هات و همسرت باش همین

اره دیگه عادت کردم هرچی میگن میگم من حریف زبون شمانمیشم هرچی دوست دارید بگید 😂

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ب خدا خیلی شانسم گفت خیلی دکترم آدم خوبی بود راست و حسینی همه چیز می‌گفت دروغ و الکی چیزی نگفت ک ...

حق بادکترت بوده کاش میزاشتی بعد ازبچه دارشدنت میرفتی چون توحاملگی کلن از هم میپاشی 

قدت چنده و چند کیلویی؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
یاران جون بچه  اولت چند وقتشه؟ کم کاری تیرویید داری؟

بچم برج سه سال دیگه شیش سالش کامل میشه اره کم کاری تیرویید دارم تحت درمانم دوباره فرداباید آزمایش بدم