2777
2789
۸۱

حلقه خیلی توچربی سوزی موثره من بعداززایمان اولم باحلقه 20کیلوکم کردم فقط بایک کنترل خوردوخوراک وروزی دوساعت حلقه.واقعا نتیجه میبینی 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلقه خیلی توچربی سوزی موثره من بعداززایمان اولم باحلقه 20کیلوکم کردم فقط بایک کنترل خوردوخوراک وروزی ...

وای روزی دوساعت خیلیه🥺چشم حلقه هم امتحان میکنم ولی نمیخام کمرم باریکتر از این شه خیلی تو ذوق میزنه

وای خدا ب دادت برسه 😑کسی هس بت کمک کنه؟

اره مامانم وابجیم هستن هوامودارن ولی خوب درد داره دیگه چه میشه کرد حتی مسکنم نمیتونم بخورم خودموبستم به مایعات 

وای روزی دوساعت خیلیه🥺چشم حلقه هم امتحان میکنم ولی نمیخام کمرم باریکتر از این شه خیلی تو ذوق میزنه

من حتی بیشترم میزدم 😂خیلی تباه بودم من براشکمم حلقه میزدم زیاد روکمرم تاثیرنداشت البته شما زایمان نکردی شکم نداری اسکوات کارکن 

منه بدبخ هیشکی بم نرسید پدرم درومد ..برو دکتر 

دکتررفتم کاری نمیتونن برام بکنن میگن فقط مایعات بخور بایه کپسول که دادن براالتهاب مثانه وکلیه 

چه عالی من اینقدری اراده ندارم باید حتما برم‌جایی ک احباری باشه مجبور شم ورزش کنم  وگرنه من اصل ...

منم اهلش نبودم نامزدم انقد تشویقم کرد هر دفعه میدیدمش میگفت مثلا پهلوهات لاغر شده اثر ورزشته دیگ عادت کردم ب ورزش