2777
2789

دوستان ده ساله آرزو پزشکی دارم سنم بالا رفته ارشد مدیریت دارم موندم چکارکنم روانشناسی ارشد بگیرم یا برم برا آخرین بار کنکور تجربی امتحان بدم 34سالمه پایه درسیم خوبه موندم چکارکنم تاحالا بچه هام کوچیک بودن وقت خوندن نداشتم

هر چیزی که علاقه ات هست رو دنبال کن

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عنوانتو دیدم فک کردم ارشد تو فیلم جزیره رو میگی

بچرخ و بچرخون🤕مارو دنیا تا گیج بره اخر ما سرامون 😔امروز ک هرجوری گذشت🤏🥺 رفت چی فردارو خواب دیدی بـرامون💔یه وقتا یجوری بشه حالت که از خودتو دنیا بشی بیزار🧷

يه جوري گفتي فكر كردم ارشد اسم يه پسره س . از بين آقا ارشد و يه پسر ديگه كه عشق قديميته ميخواي يكي رو انتخاب كني . احتمالا اين آقا ارشد خيلي هم پولداره . خخخ . همين روانشناسي خوبه . پزشكي اگر هم قبول بشي با وجود بچه تو زندگيت هم بايد درس بخوني هم به بچه ها و كارهاي خونه برسي . دوباره بايد از اول شروع كني خوندن . نصف عمرت ميره براي درس و دانشگاه . اين همه زحمت بكشي كه تازه آخرش كار گيرت بياد يا نياد . تو بازار كار الآن رو كه نبايد نگاه كني . بازار كار 10 سال ديگه رو بايد از الآن ببيني . تا اون موقع پزشكي هم اشباع شده و ديگه فايده نداره .
البته اينها نظر منه . شايد اگر قبول بشي و خوب درس بخوني اينده ي خيلي خوبي داشته باشي . سعي كن لا اقل درست تحقيق كني راجع به اين مورد .