2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری این پیرسگو حالا دگ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین بچه ای که قراره دنیا بیاد اگه دختره سر زایمانش دامادت میگه نگی پیر سگ بیاد مزاحممون بشه اگرم پسره عروست  همینو میگه مطمعن باش

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم

در جواب لطف دیگران میگی پیرسگو چطور دک کنم؟ 

ببخشید ولی عوض این الفاظ برا  شمایی که قراره مادر بشی 

فردام بشی مادر شوهر یا مادر زن درست نیس 

بهتره برا خودت عاقبت بخیری جمع کنی و رو عفت کلامت کار کنی تا فردا دوماد یا عروس خودت بت نگه پیرسگ

یا بچت ازت این چیزارو یاد نگیره :) 

محترمانه هم بش بگی نیاز نیس بیای مادر جون فک کنم جواب بگیری عزیزم😊🌸

دقت کن وظیفش نیس بیاد لطف داره بت میکنه 

اونم راضی نیس خونشو ول کنه بیاد خدمت یکی دیگرو بکنه داره بهت احترام میزاره 

داریم  ب کجا میریم 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
مادر شما مادر  ولی مادر شوهرت مادر نیست اون از سر عشق و محبتش میخاد بیاد تو میگی پیرسگو  و ...

غلط کرده مادر من بمن خونه داده زندگی داده اون چیکار کرده هروقت اومده بینمون دعوا و جدایی انداخته و باعث شده من برم تو انزوا هر دفه میاد کاری میکنه شوهرم بهم بی احترامی کنه خونه من جا نداره برا هیچ مهمونی منم برا زایمانم به کمک هیچ سگی نیاز ندارم

گناه داره اونم دلش میخواد نوه شو ببینه بذار یکی دو روز بمونه بعد اگه اذیت شدی به شوهرت بگو ببردش خون ...

خونش تهرانه من قشمم میخاد دو سه هفته بمونه بخدا دعوا میندازه بینمون 

ببخشید ولی لحن صحبتت خیلی خیلی بده مگه بنده خدا چی کار کرده بهش اینطور میگی..بد کرده میخواد بیاد هواتو داشته باشه..فکر کن اونم مادر خودت بعد یه جوری میگید مادرم باید براش غذا درست کنه انگار واسه چهل پنجاه نفر میخواد غذا درست کنه هر چی خوردید دو لقمه هم بدید این پیرزن بیچاره

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
غلط کرده مادر من بمن خونه داده زندگی داده اون چیکار کرده هروقت اومده بینمون دعوا و جدایی انداخته و ب ...

مطمئنی تو مقصر نیستی؟

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
اصلا بیاد یه هفته بمونه ادبیات استارترو ببین پیر سگ آخه🙄💔

ادبیات اسی که جایی واسه حرف زدن نمیزاره 

با این ادبیاتی که داره من جرواجرش میکنم اگه دو روز باهم یجا باشیم 

مادرشوهره هم میتونه بیاد یه ماه بمونه ولی بشرطی که اذیت نکنه دیگه 

الان خود اسی شرایط نرمالی نداره مادر اسی هم قراره زحمت کارای اسی رو بکشه 

الان یذره سنگینه برا ادم که مادرشوهره بیاد نه تنها کاری نکنه بلکه کاراشم بیوفته گردن ما و باعث و بانی دعوا هم بشه 

البته من خودم اسی رو درک نمیکنم بشخصه عاشق مادرشوهرمم و مادرشوهرمم شوخ طبع هست هر چی بیشتر پیشم بمونه روحیمو بهتر میکنه 

شاید مادرشوهر اسی بد هست که اسی انقد از اومدنش ناراحته