2777
2789
عنوان

دخترم ۵ سالشه خیلی شیطونه

281 بازدید | 14 پست

دخترم ۵ سالشه خیلی شیطونه.مدام میگه باهام بازی کنید خونه مادرم مادرشوهرم که میرم همش میگه باهام بازی کنید اگه حرفشو گوش نکنن عصبانی میشه.فقط بازی و تلویزیون دیگه موندم چیکار کنم خستم دیگه توان بازی کردن باهاش ندارم.ناخن میخوره پوست لبش می‌کنه دیگه روانی شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرسش زیاده پسر منم ۴ سالشه از وقتی بچه دوم اومد ناخن میخورد الان بعد یکسال ترک کرده باور می‌کنی امروز از دستش انقد خسته شدم اینم امروز درس کردیم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
استرسش زیاده پسر منم ۴ سالشه از وقتی بچه دوم اومد ناخن میخورد الان بعد یکسال ترک کرده باور می‌کنی ام ...

اصلا حوصله نشستن نداره یکسال ناخن خوردنش ترک نکرده بخاطر شیطونیاش یه وقتا دعواش میکنیم فکر میکنم نتونستم مادر خوبی باشم

منم رخترم ۵سالشه اینم خیلی حرف میزنه  سوالای که خودش حوابشو میدونه میپرسه وسوالای بیخود ازصبح تاشب شبکه پویاباید باشه شبم که باباش میادگوشی رو میخواد کلافمون کرده اثلا تمرکز نداره تا ۵بلد نیست بشماره هرچی باهاش کارمیکنم مقاومت میکنه به یادگیری مال شما تاچند بلده بشماره یاحروف انگلیسی بلده

منم رخترم ۵سالشه اینم خیلی حرف میزنه  سوالای که خودش حوابشو میدونه میپرسه وسوالای بیخود ازصبح ت ...

تا ۲۰ میشماره abcd رو هم باده بخونه بعضی حرفا هم بنویسه اینا رو از حسودی عروسکاش یاد گرفت یعنی داشتم به عروسکاش یاد میدادم که بیاد سمتم خوشش خوبه ولی اصلا همکاری نمیکنه.حرف گوش نمیده و زود عصبی میشه

اصلا حوصله نشستن نداره یکسال ناخن خوردنش ترک نکرده بخاطر شیطونیاش یه وقتا دعواش میکنیم فکر میکنم نتو ...

بخدا باور می‌کنی امروز دقیقا چهلو پنج دقیقه آهنگ گذاشتیم و دویدیم الان زانوم خرچ خرچ صددا میده قرص انداختم از درد پاهام اینارم بعد دویدنمون درس کردیم ولی انقد خسته شده بود سعی کن خستش کنی انرژیش تخلیه شه ببرش کلاس ورزشی ثبت نام کن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
تا ۲۰ میشماره abcd رو هم باده بخونه بعضی حرفا هم بنویسه اینا رو از حسودی عروسکاش یاد گرفت یعنی داشتم ...

وای باز مال شما خوبه مال من اصلااا همکاری نمیکنه نکه نخواد اصلا دقت وتمرکز نمیکنه دوست داره از هرچی که سخته براش زودی ردشه بره 

بخدا باور می‌کنی امروز دقیقا چهلو پنج دقیقه آهنگ گذاشتیم و دویدیم الان زانوم خرچ خرچ صددا میده قرص ا ...

چه خوب دخترم تنوع طلبه تو بازی همش بازی که خودش میگه بقول خودش نقششم می‌کشه حتی حرفایی که من باید بجای عروسکاش بزنم اون باید بهم بگه

وای باز مال شما خوبه مال من اصلااا همکاری نمیکنه نکه نخواد اصلا دقت وتمرکز نمیکنه دوست داره از هرچی ...

خدا کنه با مدرسه رفتن مشکل پیدا نکنن.فقط خدا به مادرا یه صبری بده

چه خوب دخترم تنوع طلبه تو بازی همش بازی که خودش میگه بقول خودش نقششم می‌کشه حتی حرفایی که من باید بج ...

خیلی سخته بچه داری تا بزرگ شن مارو دق  میدن