2777
2789
عنوان

از سوتی بچه هاتون بگید😂

660 بازدید | 23 پست

من دخترم تازه دارم اندام خصوصی یادش میدم حالا داشتم پسرمو پوشک میکردم گفتم دخترم اینجا داداشی چی اسمشه که کسی دست نباید دست بزنه برگشت گفت بهش میگن اندام سوسیسی 😂😂میخواستم پخش زمین شم،بزور جلو خودم کرفتم😅شمام بگین یه کم دلم وا شه

😂😂😂😂😂😂😂😂 

کار در منزل باگوشی 

آموزش عکس های آتلیه که توی اینستا و... کلی طرفدارداره انواع تم :تولد.یلدا.کودک.ماهگرد

میتونید کارکنیدآموزش بدید زمینه بفروشید 

کسی خواست درخدمتم 

فقط چت بیایدشخصی

عکس یلدایی .تولد.ماهگرد.جشن دندان.بارداری .طبیعت براکوچولوهاتون وخودتون انجام میدم باقیمت کم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم شیر خشک خورده  اصلا سینه منو ندیده یه بار اتفاقی داشتم لباس میپوشیدم دید نمیدونم اصلا اسمشو از کجا بلد بود باباش که از سر کار اومده بود داد میزد بهش مبگفت باااااااباااااااا مااااماااا ممه داره  میومد پیراهنمو میداد بالا میگفت ببین قالم کیده من دبینم بخولمش  به شیشه شیرشم ممه میگه

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

با شوهرم دلوا کرده بودم در حد کتک بعد گریه کرده بودم چشمام قرمز بود رفتم خونه همسایه سفره داشت همسایه گفت چرا چشمات قرمزه گفتم حموم بودم دخترم گفت چرا دروغ میگی مگه بابا نزد تورو بعد کلی گریه کردی بابا ربت چاقو برداره ابرو شرفمم رفت جلو ۳۰ نفر ادم

اوخودا😂خداحفظش کنه

فدات همچنین

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤