سلام من با رژیم17 کیلو وزن کم کردم فقط 5 کیلو مونده تا رژیمم تموم بشه و ب وزن سلامت برسم ولی واقعا خسته شدم و دارم انگیزمو از دست میدم چون وزنم رو نمیتونم ثابت نگه دارم و تا ولش میکنم دو کیلو اضافه میکنم چیکار کنم هم انگیزم بیشتر بشه هم زودتر وزن کم کنم؟؟؟
خب رژیم اینجوریه دیگه یکم تحمل کن مثلا ۵ کیلو میخای لاغر کنی ۷ کیلو در نظر بگیر.یکم رژیمتو شل کردی زیاد فرقی نکنه
شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
آفرین با چه رژیمی؟تو چه مدت؟، خب رژیم اینجوریه دیگه یکم تحمل کن مثلا ۵ کیلو میخای لاغر کنی ۷ کیلو د ...
من با رژیم کالری شماری وزن کم کردم توی ۱ سال ولی خب وسطش دو ماه اینطوریا ول کردم .....خیلی عادت بدی دارم وقتی شب ازادمه و ی چیزی خارج از رژیم میخورم کلی عذاب وجدان میگیرم و اذیت میشم و خستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو دکتر تغذیه.رژیم و درست خوردن ی کاریه ک تا اخر عمر باید رععایت کنی
خیلی واقعا سخته همش ادم رژیم باشه.... اره باید دکتر تغذیه برم چون بدنم شل شده ی مقدار و واقعا سخته برام خیلی ادم شکمویی هستم و این ۱۷ کیلو رو ب زور کم کردم...
من با رژیم کالری شماری وزن کم کردم توی ۱ سال ولی خب وسطش دو ماه اینطوریا ول کردم .....خیلی عادت بدی ...
آفرین ارادت قویه.
انشالله موفق میشی .
منم باید ۲۵ کیلو کم کنم.
اما اراده ندارم
شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............