2777
2789
عنوان

شوهرم میگه عکس خواهرم فتوشاپ بوده

281 بازدید | 17 پست

خیلی با من بد اخلاقی میکنه صبح گفت بریم شهرستان گفتم من نمیام گفت توام میخوای وای سی گند بالا بیاری خیلی دلم شکست با این حرفش حالا من فردا دارم میرم شهرستان دیگه میخوام جدا بشم ازش 

فقط میخوام بدونم اون عکس فتوشاپ بوده یا شوهرم پیش من اینطور گفت آخه فتوشاپ اینطور نیست خیلی واقعیه

شکسته روحم دست رو دلم نزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وات

خیلی عجیبه نه؟ با خواهرشوهرم مشکل دارن دشمن داره میان دردسر برا من درست میکنن دیگه زندگی منم خراب شد اصن بهتر اینی که بخاطر اشتباه دیگران با زنش اینطور رفتار میکنه بهتره تموم بشه

سی گند بالا بیاری چیه 

گفت من برم تو اینور گند بالا بیاری چون خواهرش عکسش کنار یه مرده هست که دوست شوهرمه حالا به منم اعتماد نداره میخواد این زندگی و تمومش کنیم گفتم میرم چرا انقد با من بد اخلاقی میکنی میگه راه باز جاده دراز 

بگو لقب خواهرتو به من نچسبون

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

اصن فوتوشاپ باشه پسره عکس از خواهرش از کجا اورده

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

میخواد جمعش کنه