2777
2789
عنوان

فوری فوری،،، میخوام ماشین بخرم!!

107 بازدید | 8 پست

دوستان من الان یه ماشین دارم، اگه بخوام عوض کنم حتما باید اینو بفروشم پول نقد دستم باشه بعد برم بخرم؟

یا مثلا میشه ماشین مورد نظر و انتخاب کنم همزمان مال خودمو بذارم برای فروش 

بعد اگه ماشین خودم دیرتر فروش رفت یا فروش نرفت چیکار کنم؟

یه راهنمایی میکنید چه کاری باید انجام بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش بفروشید تا پول نقد دستتون باشه تا بتونید ماشین بهتری خرید کنید منم دوماه پیش عوض کردم ماشینمو ...

آخه میترسم گرون شه نتونم بخرم بدون ماشین بمونم، چون سرکارم با ماشین میرم

آخه میترسم گرون شه نتونم پیدا کنم

خوب حداقل اینو میدونی که ماشینت چقدر ارزش داره.و اون ماشینی که بخای بخری چقدر پولشه..اگه از ماشین خودت بیشتره..پس باید پولم روش بزاری..

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱

پراید باشه تو‌هوا میبرن

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............