2777
2789
عنوان

بدون این ک ب کسی بگم رفتم طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9887 بازدید | 278 پست

عروس همسایمون همین کارو کرده بود بعد عکس شناسنامشو واسه شوهرش تو واتساپ فرستاده بود مرده گریه میکردااااا🙁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزادیت مبارک گلم.یه صفحه ی جدید باز کن تو زندگیت❤

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خوب کردی اما پشیمون میشه اگه اومد سمتت توام بلاکش کن مثل خودش

بعد از این ک اون روز بلاکم کرد منم همون روز بلاکش کردم.. از این ناراحتم ک چقدر گریه هاشو باور کرده بودنو این همه سال موندم پیشش با این کارهاش.. نگو ک ادم مناسب هنوز پیدا نکرده بود.. ب محض این ک ی مورد ازدواجی پیدا کرد کلا از این رو ب اون رو شد.. تماااام اینا زیر سر مادرشه

اره دیگ وکالت طلاق داشتم دادگاه هم رفتیم حکمم داشتم اما خب برای طلاق نمیرفتم.. مردد بودم

والا توافقی هم انقدر راحت نیست

مشاوره قبل طلاق اجباریه

2 3 هفته واسه توافقی افرادو میبرن میارن

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
مگه الکیه همینجوری بدونه هیچی خطبه طلاق بخونن؟

همینجوری بدون هیچی ک نبود.. من از اردیبهشت دوندگی دارم برای طلاق.. تا این ک چن وقت پیش وکالت در طلاق گرفتم‌ازش در قبالش مهرمو بخشیدم.. حکم دادگاهم داشتم.. فقط این ک دلم راضی نمیشد برم برای طلاق ک امروز بدون اطلاع کسی رفتم😔

اینجوری تا جایی که میدونیم نمیشه

دوست من و شوهرش میخواستن جفتشون توافقی جدا شن، هر دو هم راضی بودن به این طلاق

مشاوره ها کلی طول کشید

انقدر سریع ندیدم کسی طلاق بگیره

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

بچه دخترم که ۳سالشه قرص جوشان قورت داده بدون اینکه من بفهمم قرص جوشان و گذاشته دهنش الان گریه می‌کنه میگه زبونم میسوزه چیکار کنم ببرم بیمارستان؟

اری،چنین نمانده و چنین نیز نخواهد ماند
با حکم دادگاه بود.. انا خب چون وکالت در طلاق داشتم دیگ بدون اطلاع اون رفتم محضر.. اونی ک خطبه ی طلاق ...

شاهدارو چیکار کردی؟

خوب کاری کردی عزیزم یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه بچه داری؟ بهتره خودتو بیشتر اذیت نکنی و ...

مرسی عزیزم.. چر حرف خوبی زدی..

اره ی دختر دارم ک با من زندگی میکنه

خدارو شکر مشغول ب کارم شدم

🌹