2777
2789
عنوان

بدون این ک ب کسی بگم رفتم طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9887 بازدید | 278 پست

خوب کاری کردی عزیزم یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه

بچه داری؟

بهتره خودتو بیشتر اذیت نکنی و روحیه خوبتو بالا ببری تو یه انتخاب سخت ولی خوب داشتی بهترین کار اینه که یه شغل مناسب پیدا کنی و ازین به بعد فقط به خودت اهمیت بدی

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری تا جایی که میدونیم نمیشه

میشه.منم مورد مشابه دیدم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اینجوری تا جایی که میدونیم نمیشه

با حکم دادگاه بود.. انا خب چون وکالت در طلاق داشتم دیگ بدون اطلاع اون رفتم محضر.. اونی ک خطبه ی طلاقو خوند وکالت اونم از من گرفت من من ب جای هردوتامون بله رو گفتم

اره دیگ وکالت طلاق داشتم دادگاه هم رفتیم حکمم داشتم اما خب برای طلاق نمیرفتم.. مردد بودم

آهااااا الان کجا میری خونه داری؟؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مگه نباید زوجین هر دو باشند تا صیغه طلاق خونده بشه؟؟؟

وقتی وکالت تام داره میشه.حق طلاق رو قبلا گرفته و شوهرش رفته امضا داده که میتونه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی