2777
2789
عنوان

چله حق شناس

699 بازدید | 22 پست

سلام میخواستم بپرسم اینجاکسی نائب سراغ نداره که به جای من این چله روانجام بده خودم شرایطشوندارم فقط لطفالطفالطفابااعتقادات کسی بازی نکنین الکی بیاین بگین سراغ دارم ولی دروغ بگه اگه واقعاکسی ادم پاک سراغ داره بهم بگه

عزیزم منم دنبال نائبم ولی اینجا بیشتر تبلیغ می کنن ، یکی دو نفر همش می گن ما حاجت گرفتیم نائب سراغ داریم ، ولی من نمی تونم اعتماد کنم ، اگه هزینه مشکل نداری از خود کانال حق شناس بگیر از همه مطمئن تره 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه اینجانمیشه اعتمادکردهمی امروزیه خانمی میگفت پولموخوردن بگواخه این کارچیه دیگه کانالش ن ...

اخه چطوری دلشون میاد واقعا  استغفرالله از نام  امام حسین ع هم سواستفاده کنن و پول بگیرن ، واقعا این پول خوردن داره ، بعد باید تاوان بدن حتما 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

من خودمم دوست دارم انجام بدم این چله رو ولی فعلا شرایطشو ندارم ،

اخه چطوری دلشون میاد واقعا  استغفرالله از نام  امام حسین ع هم سواستفاده کنن و پول بگیرن ، ...

این دوروزمونه اصلاادم نمیدونه به کی اعتمادکنه یه عده هم هستن خدانشناس میان ازاعتقادات مردم سواستفاده میکنن وکلاهبرداری 

حتماتاوان میدن شکی درش نیست

من تلگرام دارم ولی یکم هزینش برام سنگینه ، فکر کنم 700 تومن می گیرن موندم پولشو جور کنم بگم برام بخونن  ، ولی دیگه مطمئن هست 

منم خودم نمیتونم چون شرایطشوندارم هرچیم دنبال ادم خوب وپاکم که برام انجام بده اصلاپیدانمیکنم

ان شاالله برات پیدا بشه عزیزم

من تلگرام دارم ولی یکم هزینش برام سنگینه ، فکر کنم 700 تومن می گیرن موندم پولشو جور کنم بگم برام بخو ...

اگه ادم خوبی هست بده انجام بده واست عزیزم چون شنیدم خیلیاازاین چله حاجت گرفتن ان شالله به هرچی صلاحته به همی زودیه زودبرسی خوشکلم

اگه ادم خوبی هست بده انجام بده واست عزیزم چون شنیدم خیلیاازاین چله حاجت گرفتن ان شالله به هرچی صلاحت ...

خود کانال  اصلی حق شناس  هست ، دیگه مطمئنه ، طلاب می خونن ، ان شاالله عزیزم  شما هم حاجت بگیرین به زودی دلت شاد بشه و با خبر خوش بیایی

خود کانال  اصلی حق شناس  هست ، دیگه مطمئنه ، طلاب می خونن ، ان شاالله عزیزم  شما هم ح ...

عزیزم اگه امکان داره لینک کانالشوبفرست برام اگه شدتلگرامونصب کنم

ممنون ازدعای قشنگت گلم همچنین خودت 

عزیزم اگه امکان داره لینک کانالشوبفرست برام اگه شدتلگرامونصب کنم ممنون ازدعای قشنگت گلم همچنین خ ...

باشه عزیزم  برات می زارم