2777
2789

من خیلی احساسی و ساده هستم و با ذوق و شوق باهم مهربونم بخدا تعریف از خودم نیست

همکلاسیم گفت تو خیلی زیادی ذوق میکنی با همه حرف میزنی رفتارت زشته با پسرا هم هستی

درحالی که بخدا نیستم پسرای کلاس ازم ناراحت بودن که تو بی محلی میکنی به ما

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتقاد پذیرم اگر راجع به خودم انتقاد کنن

ولی راجع به مردم شهرم یا تیم مورد علاقم اگر کسی انتقاد کنه اصلا انتقاد پذیر نیستم و بد جواب میدم 💅🏻

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

منم همیشه بع دوستم میگم سر چیزای علکی ذوق نکن اما یکی واسش پاک کن میخره یجوری میپره بالا و پایین

منم اینطوریم واقعا دست خودم نیست

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

انتقاد پذیرم اگر راجع به خودم انتقاد کننولی راجع به مردم شهرم یا تیم مورد علاقم اگر کسی انتقاد کنه ا ...

بنظرت انتقادش درست بوده؟

بنظرت انتقادش درست بوده؟

نمیدونم رفتار تورو ک ندیدم

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

اینکه خوش رو باشی اوکیه ولی خب مثلا اینکه با پسر همکلاسیت با ذوق حرف بزنی باعث میشی هم پسره با خودش فکر کنه داری بهش نخ میدی هم دخترای کلاس بهت حس خوب نداشته باشن، لحنتو با پسرا عادی کن و اون ذوق و مهربونی بیش از حد رو ازش حذف کن

منم خودم یمدت ناخودآگاه عادتم شده بود یه سلام خوش رو و با ذوق به همه میدادم

بعد مثلا توو پاساژ وارد مغازه میشدم به آقا یا خانم فروشنده اینجوری سلام میکردم، خانما خوششون میومد ولی آقایون منظور دار نگاه میکردن

اینکه خوش رو باشی اوکیه ولی خب مثلا اینکه با پسر همکلاسیت با ذوق حرف بزنی باعث میشی هم پسره با خودش ...

نه من گفتم که کلا مدام اینه ولی به پسرای کلاس محل نمیدم

ناراحتم واقعا من حتی سلام هم نمبدم به پسرا کلاس

انتقاد پذیرم واقعا ولی اگه انتقاد درست مطرح بشه نه که با تحقیر و لحن بد و نیت منفی

مدلی که دوستت گفته به نظرم چیز بدی نگفته داره بهت میگه از بیرون چطوری به نظر میرسی تو هم میتونی انتقادش رو بپذیری میتونی نپذیری مهم اینه روش فکر کنی ببینی حق داره میگه یا نه

ولی اینکه پسرا بهت گفتن تو به ما محل نمیدی یعنی این رو ، رو از تو گرفتن که این حرف رو جرات کردن بزنن میتونه این معنی رو بده که شاید دوستت بیراه نمیگه باز خودت بررسی کن خودتو ببین اگر اشتباهه میتونی به انتقادش بی توجه باشی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نه من گفتم که کلا مدام اینه ولی به پسرای کلاس محل نمیدم ناراحتم واقعا من حتی سلام هم نمبدم به پسرا ک ...

خب پس کاش یکم با جزئیات ازش میپرسیدی

مثلا میگفتی کدوم رفتارم باعث شده چنین فکری به ذهنت بیاد

انتقاد پذیرم واقعا ولی اگه انتقاد درست مطرح بشه نه که با تحقیر و لحن بد و نیت منفیمدلی که دوستت گفته ...

راست میگین

واقعا گیج شدم