2777
2789
عنوان

بی احترامی شب یلدای زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂

🤪😁😁😁

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

افرین که به برادرت نگفتی.واقعا افرین

اما شما هم بهتر بود وقتی دیدی جواب نمیدن نمیرفتین.به این میگن‌محبت افراطی.شاید دوست داشتن شب یلدا و تولدش دوتایی باشن.شایدم سر موضوعی باهم بحث کرده بودن و حوصله جمع رو نداشتن.به هرحال شما هم ناراحت شدی و بهش بفهمون ناراحتیتو

ولی من وقتی حوصله ندارم برم خونه فلانی اصلا دوس ندارم فلانی و داردستش بلندشن بیان خونم

درسته عزیزم 

اما بنظرم کار عروسشون خیلی اشتباه بوده اینها لطف کردن خواستن حالشو خوب کنن برخورد زنداداشش کاملا اشتباه بود جای تشکر

کاربری دست خودم و ابجیمه
ببخشیدا ولی وقتی خونه کسی نرفتن یعنی میخاستن تنها باشن یا دعوایی چیزی شده بینشون برداشتین همتون با ...

منم دوس ندارم بدون دعوت خانواده همسرم بیان خونمون . شایدم زن داداش گفته تولدمه نمیرم خونشون خودمون باشیم داداش گفته باید بریم دعواشون شده هردومقصرن اونم نباید استوری میکرد

نمیدونم چه اتفاقی تو ذهنتون افتاد که تصمیم گرفتین برید خونه کسی که میدونستین اختلاف دارن و بی دلیل نیست این غیبتشون.

اگر زن داداشت همچین چیزی استوری کرده خب قطعا برادرت دیده دیگه!

و البته وقتی روز بعدش اصرار کرده برید خونه اش باید دید اون استوری رو تحت چه شرایطی گذاشته

احتمالا یه جنگی هم بعد همون یلدا اتفاق افتاده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
یعنی حرکاتش خیلی ضایس یعنی ادم خیلی سبکیع

بعدفرداش اومده مادرم وپدرم رودعوت کرده بیرون نهارشب اومدم خونه بامادرم بحث کردم که چرارفتی باهاشون زنش همچین استوری گذاشته اینجورمیکنه که مابه داداشمون نگیم مابهش تاحالابی احترامی کردیم که اینجوربی احترامی کردشب داداشم بهم گفت چرانیومدی باهامون بیرون زنگ زدیم بهت نمیخوام بهش بگم زنت همچین استوری گذاشته زن داداشم یه آدم پرتوقع وسرمادیات همش دعوامیکنه یه باردیگه هم سرشلواری که داداشم بهش گفته بودحقوق گرفتم برات میخرم به من پیام داده دیگه نمیخوام ببنمتون تماسم نگیرید

اگه قضیه برعکس بود همه میگفتن وای چه خواهرشوهری لیاقتش همینه دیگه ب فکرش نباش کادو نبر

کسی نمی گفت چرا سر زده رفتید خونش حق رو بهش نمی دادن

هرچقدم بینشون شکراب باشه نباید در این حد بی شخصیت باشه که همچین استوری بذاره یقینا اگه ب یادش نبودن و کادو نمی بردن طلبکار میشد که خونواده شوهرم فلانن و فلان😏

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...