2777
2789
عنوان

بی احترامی شب یلدای زن داداشم

2228 بازدید | 101 پست

شب یلداتولدزن داداشم بودبین زن داداشم وداداشم شکراب بودماهممون خونه پدربودیم بعددیدم زن داداش وداداشم نیومدن زنگم زدیم نیومدن داداش بزرگم گفت هممون بریم خونشون دلش نگیره کیک ومیوه وکادوهم بردیم براشون شب زن داداشم استوری کردکسی خونم نیادبعدفرداشبش خواهرخودش رودعوت کرده بودخونشون واینکه فرداشبش من ماشین پدرم رواحتیاج داشتم ماشین دست داداشم بودمجبورشدم برم درخونه داداشم همش زن داداشم تعارف کردبیایین توولی من نرفتم وخیلی ناراحتم ازش نمیخوام به داداشم بگم که زنت این کارروکرده چون مطمینم برخوردخیلی بدی باهاش میکنه وممکنه اختلاف بیوفته بینشون ولی دلم خیلی ازش شکست

چ چیپ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدون دعوت پاشدید رفتید خونه مردم که چی؟؟؟ 

کمک خواسته بودن ؟؟

دلشون نخواست تلفن جواب بدن 

به هر دلیل ....

عجب بابا 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

عجب

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

چه خواهر شوهر خوبی😍😍😍

خوشحالم که حال خوب داداشت مهمه برات:)))))

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)
چیپ یعنی چی؟

یعنی حرکاتش خیلی ضایس

یعنی ادم خیلی سبکیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh