2777
2789
عنوان

با این همه بادمجون🍆چیکار کنم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 52 پست

بادمجون شکم پروقتی مهمون ازخونوادت داشتی نفری دوتابادمجون چندتاش کم میشه😂😁حالامن گوجه هویج زیادشوهرم میگیره نمیشه کاریشون کردهی تندتنداب هویج میذارم بچمم کوچیک نمیذاره وقت بذارم براشون وقتی خوابه بایداب بگیرم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بده من توراخدا.عاشق بادمجون سرخ کرده ام.یه مقدارش را نیم سرخ کن بذار فریزر برتی حورشت بادمجون و قیمه ...

دستم میرسید بهت میدادم زیاد نزدیک ۲۰ کیلو

خدایا توی این دنیا ب این بزرگی یه خونه سهم من نیست؟؟؟؟؟
به به جقدد روستا باصفاست منم اصلیت روستایی بودم ولی خوب با شوهرم اومدیم شهر.حتما بادمجون از تلمبه بر ...

آره از اونجا آوردن حالا گوجه رو میشه ربش کرد ولی بادمجونو چیکار کنم آخه باید بدم همسایه ها

خدایا توی این دنیا ب این بزرگی یه خونه سهم من نیست؟؟؟؟؟
آره از اونجا آوردن حالا گوجه رو میشه ربش کرد ولی بادمجونو چیکار کنم آخه باید بدم همسایه ها

میتونی یه کمی هم به همسایه ها بدی من بودم تا چند روز سرخ میکردم میخوردم برای شام .خوب سرخ کن فریزر کن البته نباید کامل سرخ بشه .جنوبی نیستی