2777
2789
عنوان

کیا سقط به دستور پزشک توی هفته ۲۵ داشتن؟ 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 52 پست
۱۰ تادکتردیگه هم برو بچه دخترخالم گفته بودن معلوله ودخترخالم سقط نکرد الان بدنیااومده سالمه سالم

پیش دوتا دکتر خوب رفتم خون رسانی بهش قطع شده

اما دلم نمیاد ، تا وقتی توی دلم زندست من کاری نمیکنم 

برام دعا کن نی نیم حالش خوب بشه 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سزارین نکردی خوب😐

گفتن بچه کوچیکه باید طبیعی ب دنیا بیاریش

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

آهان برای درد آره اگر ن با قرص کنده نمیشه کورتاژ و یا زایمان باید بشه 

قرص دادن کع دردام شروع شه اخر سرم سوند زدن کیسه ابو پاره کردن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

گفتن بچه کوچیکه باید طبیعی ب دنیا بیاریش

خیلی نامردن دکترا

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
پیش دوتا دکتر خوب رفتم خون رسانی بهش قطع شده اما دلم نمیاد ، تا وقتی توی دلم زندست من کاری نمیکنم&n ...

دیگه سونو نرو دکترم نرو یه ۳ هفته صبر کن دختره یا پسر؟

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

زندایی من بعد14 سال باردار شده بود

به خاطر یه دکتر احمق که تو سنو بچه رو ندیده بوده بچشو از دست داد اخه زنداییم شکمش خیلی چربی داشته 

بچه که پیدا نبوده دکترم گفته که بچه افتاده

زنداییمم 2روز هیچی به معنی واقعی هیچی جز اب به زور از گلوش پایین نرفت بعد دو روز از شکم درد میبرنش یه بیمارستان دیگه میگن بچه زنده بوده به خاطر اینکه این دو روز هیچی نخوردی و بهش تغذیه نرسیده مرده

دیگه زنداییم تا دو ماه روانی شده بود باید میدیدین

حالا ایشالله که اشتباه بوده 

😔دلم گرفت بخدا  گناه داره

اصلا دلم بحال دلتنگی خودم نمیسوزه

من هرچی بشم افسرده بشم دیوونه بشم اشکالی نداره 

فقط دلم بحال بچم میسوزه که تنها پناهش منم ، ک منم نمیتونم کاری کنم که حالش خوب بشه 

😔

خیلی احساس گناه میکنم خون بهش نمیرسه همش فکر میکنم تقصیر منه 

دردش چطوریه؟ من پریودی هام وحشتناکه  خیلی میترسم

من محب یاس رفتم زایمان طبیعیاش بدون درد هست.یعنی ی چیزی میزنن بهت یا میدن ک درد رو حس نکنی و چون بچه هنوز رشد نکرده درد کمتره من خب ۲۴ ساعت درد پریود یکم بیشتر داشتم دو ساعته اخر ک سوند زدن و خواستم بچه رو دفع کنم یکم بیشتر ولی خب وقتی تکونای بچه رو حس میکنی و بخاطر قرصا دیگه بچه تکون نخوره فک نکنم درد روحت بذاره درد جسمتو  حس کنی