2777
2789

الان آرزومه کیستی سنک مثانه ای چیزی باشه ولی باردار نباشم😣😭

ممکنه؟

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش من جات بودم

اخ گفتییی

بخدا همش میگم اینهمه ادم منتظرن چرا به من دادی به اونا میدادی این عدالته اخه

رابطه ات بدون محافظ بوده ؟؟

منم بی بی خریدم دو روزه عقب انداختم جرات نمیکنم بزنم من ی بار این ماه رابطه بدون محافظ داشتم ولی 4تا اچ دی باهم خوردم نمیدونم هورمونم بهم ریخته یا چی منم مثه تو تو استرسم منتظر فرصتم برم بی بی بزنم 😢😢😢😢

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

چند روز عقب انداختی برو ی از خون بده یاسونو 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
رابطه ات بدون محافظ بوده ؟؟ منم بی بی خریدم دو روزه عقب انداختم جرات نمیکنم بزنم من ی بار این ماه ر ...

نه جلوگیری داشتیم واقعا موندم ک چیشده 

من ۲_۳هفته قبل پریودم تموم شد دیروز زیر دلم سفت شده بود و درد داشتم رفتم دسشویی چندتا لخته دیدم فککردم دوباره پریود شدم امادیگه تموم شد

ممکنه این بارداری باشه؟

نه جلوگیری داشتیم واقعا موندم ک چیشده  من ۲_۳هفته قبل پریودم تموم شد دیروز زیر دلم سفت شده بود ...

فک نکنم اخه میگی سه هفته پیش شدی ...برو سونو بده سریع